Brze Cinjenice - Grad

1
Podgoričanka J.K. (24) lišena slobode zbog pokušaja ubistva
Nožem na - sugrađanku!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode J.K. (24) iz Podgorice, zbog sumnje da je na štetu M.P. (26), takođe iz Podgorice, počinila krivično djelo ubistvo u pokušaju.
 
 
0
Vatreni okršaj u ulici Vaka Đurovića
Pogođeni podlegao povredama!
             -Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica preduzemaju intenzivne aktivnosti, u koordinaciji sa tužilaštvom, na rasvjetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici, u ulici Vaka Đurovića, u kojoj su danas povrede zadobile dvije osobe od kojih je jedna podlegla povredama - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
0
Poslije sinoćnje svađe u kojoj su na Zlatici upucani M.Z. (32) i R.G. (31)
Policija traži - dvojicu!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica intenzivno rade na pronalasku dvije osobe o kojima imaju saznanja od kojih je jedna, kako se sumnja, upotrebom vatrenog oružja nanijela povrede M.Z. (32) i R.G. (31) iz Podgorice.
Sinoć oko 20, u naselju Zlatica u Podgorici, u blizini balon sale, nakon svađe M.Z. i R.G. sa dvije osobe, došlo do upotrebe oružja sa druge strane, kojom prilikom je više hitaca iz pištolja ispaljeno u pravcu M.Z. i R.G 
 
2
CB Podgorica
Uhvatili - kradljivca kola i nasilnika!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila i lišili slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila ovo krivično djelo. Takođe rasvijetlili su nasiliničko ponašanje i lišili slobode jednu osobu osumnjičenu za ovo krivično djelo.  
 
2
Podgoričanin D.S. uporno odbijao da se odazove policijsskom pozivu
Policija ga stigla - u "Vijestima"!
    Policijski službenici su danas oko 15,30 primijetili D.S. u ulici Slobode u Podgorici. Kad su krenuli da mu prilaze on se dao u bjekstvo dok su policijski službenici potom pokušavali da ga sustignu. D.S. je nakon kratkog bježanja upao u redakciju "Vijesti". Policijski službenici su ušli za njim i, uz saglasnost zaposlenih u "Vijestima" da obave svoj dio službenih radnji i uz zahtjev zaštitarske službe koja obezbjeđuje redakciju da se lice preuzme, izveli su D.S. i službenim vozilom ga doveli u prostorije CB Podgorica.  
 
2
Razbojništvo u Podgorici rasvijetljeno u kratkom roku
U cik zore - oteo sto eura!
          Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela razbojništvo, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode osobu za koju se sumnja da je počinila ovo krivično djelo.  
 
2
Lišen slobode i Đ.V. (34) iz Podgorice
Preksinoć umakao - danas uhvaćen!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica danas su, nakon intenzivne potrage, lišili slobode Đ.V. (34) iz Podgorice, koji se potraživao zbog sumnje da je preksinoć zajedno sa M.B. (41) iz Podgorice počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. 
 
2
Policija lišila slobode M.B. (41) iz Podgorice, dok intezivno traga za Đ.V. (34)
Pronašli im - dva snajpera!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Za jednom osobom se intenzivno traga.  
 
2
Selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore pozvao 24 igrača za utakmice sa Kazahstanom i Rumunijom
Za dvomeč - takmičarski spremni!
   - Ovaj spisak predstavlja realnu sliku vrijednosti naših igrača. Proces selektiranja, koji traje gotovo dvije godine, rezultirao je formiranjem spiska igrača koji treba da odgovore svim takmičarskim zahtjevima stavljenim pred reprezentaciju. Ukupan broj igrača pozvanih za ovaj dvomeč je takođe rezultat tog procesa, pa je na spisku manji broj igrača nego što je bio slučaj u prethodnim utakmicama. Pozvani su igrači koji su u takmičarskom tonusu, uz nekoliko izuzetaka zbog potrbea našeg tima, ali svi mogu da odgovore zahtjevima i naporima koji se očekuju - ukazao je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, saopštavajući spisak od 24 igrača na koje računa za septembarske kvalifikacione utakmice za SP sa Kazahstanom i Rumunijom.  
 
2
Na Zajedničkom graničnom prelazu Sukobin – Murićani lišen slobode D.Z. (46) iz Đakoviće
Otuđio stvari - vrijedne oko 14.000 eura!
    Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Herceg Novi, sprovodeći intenzivne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili su 11 krivičnih djela teška krađa počinjenih na naročito opasan ili naročito drzak način. Slobode je lišena jedna osoba zbog sumnje da je počinila ova krivična djela.  
 
2
Podgoričani N.P. (23) priveden nadležnom tužiocu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga
Iz autobusa preuzeo -tablete suboxon!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su, postupajući shodno operativnim informacijama službenika Odsjeka za borbu protiv droge, lišili slobode N.P. (23) iz Podgorice i od njega oduzeli 91 tabletu suboxon koje se nalaze na listi opojnih droga. N.P. je preuzeo tablete iz autobusa na Autobuskoj stanici u Podgorici u namjeri da ih, kako se sumnja, stavi u promet. 
 
1
Poslije sprečavanja podmetanja eksplozivne naprave u junu 2016.
Pronađen i -izrađivač eksploziva!
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, preduzimajući kontinuirane mjere i radnje, identifikovali su osobu koje je u junu 2016. kako se sumnja, izradila improvizovanu eksplozivnu napravu koja se aktivira pozivom sa mobilnog telefona. Radi se o T.Đ. (30) iz Podgorice. Službenici CB Podgorica su tada, 29. juna 2016. lišili slobode B.G. (33) iz Podgorice koji je, sumnja se, od T.Đ. preuzeo ovu eksplozivnu napravu velike razorne moći čija aktivacija je bila namijenjena određenom, za sada nepoznatoj osobi. 
 
1
Službenici CB Podgorica lišili slobode V.M. (40)
Osumnjičen za - pet teških krađa!
          - Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica lišili su slobode V.M. (40) iz Podgorice, zbog sumnje da je od maja do kraja jula ove godine u Podgorici počinio pet krivičnih djela teška krađa - saopštila je Uprava policije Crne Gore. 
 
0
Lišen slobode P.V. (32) iz Podgorice osumnjičen za tri razbojništvo
Pljačkao maskiran - i s pištoljem!
Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica u kratkom roku identifikovali su, pronašli i lišili slobode osobu osumnjičenu da je od kraja jula do danas počinila tri krivična djela razbojništvo u Podgorici. Riječ je o P.V. (32) iz Podgorice koji je, kako se sumnja, sva tri krivična djela, izvršena na štetu marketa, pošte i kladionice, počinio na isti način – maskiran i uz prijetnju pištoljem, otuđivši ukupno 1.290 eura. 
 
0
Podgoričanin Z.K. (56) osumnjičen za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija
Policija oduzela - dva pištolja!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, postupajući na osnovu operativnih podataka, lišili su slobode jednu osobu zbog osnovane sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
0
Počnio krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju
Prodao kćerku - za hiljadu eura?!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jedne osobe zbog sumnje da je počinila krivično djelo vanbračna zajednica sa maloljetnikom u pokušaju.
 
 
2
Slobode lišen S.T. (48) iz Podgorice
Policija mu oduzela - dva pištolja!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili su slobode jednu osobu zbog sumnje da je počinila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.  
 
1
Podgoričanin N.Đ.(34) uhapšen zbog sumnje da dodirivao djevojčicu po intimnim djelovima tijela
Prijavili ga - djevojčicini roditelji!
    Podgoričanin N.Đ.(34) uhapšen je nakon što je, kako se sumnja, dodirivao po intimnim djelovima tijela djevojčicu koja se igrala ispred svoje zgrade. 
 
1
Službenici CB Podgorica rasvijetlili ubistvo u pokušaju
Intezivno traže - osumnjičene!
          - Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su u kratkom roku rasvijetlili ubistvo u pokušaju i identifikovali lica koja su osumnjičena da su počinila ovo krivično djelo. Protiv ta dva lica, D.M. (29) i M.M. (23), oba iz Podgorice, je nadležnom tužiocu podnijeta krivična prijava. Za njima se intenzivno traga - saopštila je Uprava policije Crne Gore.  
 
1
Službenici Centra bezbjednosti Podgorica lišili slobode R.Dž. (40)
Pucao i - izmislio napadače!
             Službenici Uprave policije MUP – Centra bezbjednosti Podgorica su juče lišili slobode R.Dž. (40) iz Podgorice zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. On je Dežurnoj službi, kako se ispostavilo kasnije, lažno prijavio da su na njega iz vatrenog oružja pucale dvije osobe i prekinuo telefonsku vezu. 
 

|1| |2| |3| |4| |5| |6| |7| |8| |9| |10|