1
Fudbaleri Crne Gore sjutra od 18 časova dočekuju Mađarsku u trećem kolu kvalifikacija za UEFA EURO 2024.
Hrabrije, odlučnije - na pobjedu!

    - Igramo protiv još jednog favorita grupe i želimo da rezultatski uradimo više nego protiv Srbije. Poznajemo dobro Mađare, skenirali smo ih. Treba da ponovimo želju i pristup kao u martu protiv Srbije i siguran sam da će tako biti, ali i da nadogradimo kvalitet igre. Naročito se to odnosi na momente kad se odlučuje utakmica, da budemo hrabriji, odlučniji, konkretniji u oba pravca- Sportski je da se uvijek nadate pobjedi, tako se i spremamo. Tri boda bi nam donijela veliki pozitivni efekat pred septembar kad očekujem rasplet u grupi. Igraćemo samo za tri boda i tražiću da igramo isključivo za rezultat - naglasio je na današnjoj press konferenciji Miodrag Radulović, selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja sjutra - na "Gradskom stadionu" od 18 - dočekuje Mađarsku u trećem kolu kvalifikacija za UEFA EURO 2024.

- Mađarska je mnogo napredovala, to pokazuju rezultati, naročito u Ligi nacija prošle godine. Imaju nekoliko baš dobrih igrača, kao ekipa su dobri. Selektor Rosi radi dobar posao. Poštujemo to, ali uvijek vjerujemo da možemo sa svima da igramo, pogotovo pred svojim navijačima - istakao je kapiten "hrabrih sokola" Stevan Jovetić.

Sude Šđanci


Sudijski komitet Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) odredio je službena lica za utakmicu između Crne Gore i Mađarske.
U subotu od 18 časova na centru će se naći Španac Hesus Hil Mansano, kojem će asistirati zemljaci Dijego Barbero i Angel Nevado, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Hose Luis Munuera. Sudije u VAR sobi takođe dolaze iz Španije - glavni će biti Alehandro Munjis Ruis, uz asistenciju Alehandra Ernandesa.





Posjeta : 163