1
,,Hrabri sokoli“ odradiće večeras drugi trening uoči duela sa Mađarskom
Na pobjedu za - samopouzdanje!

- Znamo šta je Mađarska uradila u Ligi nacija. Radi se o kvalitetnoj reprezentaciji. Mislim da je njihov glavni kvalitet kolektiv, koji je i ranije pokazao kvalitet u kvalifikacijama. Ali, nećemo se predati. Mislim da treba da igramo kao protiv Srbije. Nadam se da ćemo ovog puta ostvariti dobar rezultat, koji bi nam dosta značio. Bili bismo bodovno dobri i puni samopouzdanja pred nastavak kvalifikacija - ukazuje Milan Mijatović, golman fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore, koja u subotu igra sa Mađarskom u trećem kolu kvalifikacija za UEFA EURO 2024.

- Znamo da je junski termin nezgodan, igrači dolaze umorni, sezona je duga, bilo je dosta utakmica. Ali, u meč sa Mađarskom ulazimo sa željom da izvučemo dobar rezultat, da pokušamo da osvojimo tri boda. Mislim da ova utakmica može da odredi dalji tok kvalifkacija - smatra Mijatović.
- Mađarska reprezentacija je u naletu. Riječ je o mladoj, poletnoj ekipi, agresivni su... Selektor je isti pet godina, uradili su sjajne stvari u Ligi nacija. Očekuje nas teška utakmica. Što se tiče kvaliteta, mislim da smo podjednaki. U utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo, osvojimo tri boda i nastavimo u dobrom ritmu - ističe ofanzivac "Kišvarde" i ,,sokola“ Driton Camaj.
- Mislim da ne bismo bili zadovoljni remijem. Potrebna su nam tri boda, ovo je šansa generacije. Da napravimo iskorak, ići ćemo na pobjedu. Mislim da imamo kvalitet za to - poručio je Camaj.




Posjeta : 132