0
Festivala kulture Zabjelo sjutra i u subotu na stadionu Nikola Šžepović"
Danas uvertira - program za najmlađe!

       Dječiji program u organizaciji Fudbalskog kluba "Zabjelo" i Festivala kulture Zabjelo biće danas od 18 održan - ulaz slobodan - na stadionu Nikola Šžepović" i uvertira je u dvodnevnu roken-rol feštu na kojoj će nastupiti sjutra Zonjo, Kanda, Kodža i Nebojša, "Zabranjeno pušenje", Ida Prester&Lollobrigida, "Neoneon" i "Zoster", a u subotu FM Mirda, TBF, "Letu štuke", "Party mejkersi&Šarđun, "Vrpca" i "Sunshine".
Još danas ulaznice se po povoljnijim cijenama mogu nabaviti na kioscima "Tobacco" i online, a od sjutra na ulazu biče dostupne isključivo jednodnevne ulaznice po cijeni od 15€ dio prihoda namijenjen je za FK "Zabjelo" i za pomoć Fondaciji "Ognjen Rakočević".

Učešće u dječijem programu će uzeti zabavljači Šanta Panta i Žarko Žabac, dječiji pjesnici Slobodan Bećo Došljak i Veljko Veljović, a pridružiće im se i sportski radnici i reprezentativci koji su potekli sa Zabjela.
Poseban poziv upućen je Resursnom centru “1. jun”, organizaciji Specijalna Olimpijada, kao i osnovnim školama na Zabjelu, “Vuk Karadžić” i “Oktoih” da se na festivalskoj bini predstave najuspješniji učenici iz sportskih, literarnih i drugih sekcija.




Posjeta : 136