2
Noćna mora većine žena prvo je skidanje na plaži
Pet trikova do - savršenog tijela u bikiniju!

    Noćna mora većine žena prvo je skidanje na plaži. Tijelo koje je tokom cijele godine bilo zakamuflirano u slojevima odjeće treba razgolititi pred pogledima strogog žirija, a mnogim pripadnicama ljepšeg spola takvo "otkrivanje" djeluje porazno na samopouzdanje.
No, vašim je strahovima zbog nesavršenog tijela odzvonilo.


Naime, slijedeći pet jednostavnih trikova, uspjećete prikriti ona mjesta koja smatrate manje atraktivnima, većini žena to je trbuh, iako u mnogim slučajevima neopravdano.
Mučite li muku s grudima, možete odahnuti zahvaljujući danas jako uznapredovaloj modnoj industriji. Badić će učiniti svoje, a vaše će poprsje na plaži zasjati punim sjajem.
Ako je vaš problem trbuh, minimalne prehrambene korekcije daće brze rezultate, a ako vas muči pozadina, oduševiće vas korisni trikovi za instant-učvršćenje pozadine bez vježbanja i znojenja. No, ako ste u prilici, plivajte i plivajte, tijelo će vam to vratiti na najbolji način - savršenom utegnutošću. Odbojka na pijesku, tenis, vožnja biciklom..., sve aktivnosti dobro su došle! Ako se pak smatrate nepodomnom za pokazivanje, ogrnite se pareom, i ponosno šetajte svoje obline.
Tamna podloga
Muči li vas celulit, vaš saveznik broj jedan preplanuli je ten. No, kako i vrapci na grani znaju da je pretjerano izlaganje opasnom suncu neprihvatljivo, a solarijume, kažu ljekari, valja zaobilaziti u velikom luku, posegnite za tenom u spreju. Danas uistinu postoje raznoliki preparati, u velikoj lepezi boja, koji ne ostavljaju mrlje i postupno se ispiraju.
Dobar badić
Ako niste zadovoljni svojom slikom u kupaćem kostimu, prije nego što počnete očajavati i prijetiti da nikada nećete nogom stupiti na "sveto tlo" plaže, pokušajte promijeniti badić. Naime, o kroju i veličini kupaćeg kostima ovisi mnogo toga. Imate li jače grudi, kupujte badiće s ojačanim košaricama, a ako su vam pak premale grudi, odahnite, umeci su neprimjetni, a čine čuda!
Crna Zona
Rezultat opsežnog istraživanja koje je obuhvatilo čak 200 hiljada žena bio je poražavajući zaključak da čak 70 posto njih najvećom manom svoga tijela smatra trbuh. Do ravnog trbuha doći ćete pravilnim odabirom kostima, kao i pomno kombinovanom prehranom. Ujutro pojedite banane, a prije odlaska na plažu nagradite se kafom. Dalje nastavite s uobičajenom prehranom.
Visoke pete

Želite li u trenu zadiviti svoju simpatiju ili se baš u tom trenutku želite osjećati savršeno, uz bikini nabacite na sebe sandale ili natikače s visokim potpeticama. Produžiće vam noge, izgledat ćete vitkije, a nije na odmet spomenuti i to da ćete plažom kliziti puno zavodljivije nego u japankama ili crocsicama. Ipak, pripazite da plažom ne šetate u stiletto potpeticama jer bi vam tanka peta lako mogla zapeti za kamen, a vi neslavno završiti s nosom u pijesku.
Nogavice
Želite li svojom pojavom oduzeti dah prisutnima na plaži, nikada ne kupujte kupaće kostime čiji su donji dio bokserice ili nisko rezane kupaće gaće. Za instant-dobar izgled potrebne su vam kupaće gaćice s visoko rezanim nogavicama. Tim trikom noge će vam u trenu izgledati duže i uže, a na taj način i struk će vam doći do izražaja. Želite li prikriti šire bokove, investirajte u jednobojne kupaće kostime.





Posjeta : 1340