1
Nedjelja mode u Parizu
Šokirala ih - dvojnica Kejt Mos!

    Nakon tek održane revije brenda Marine Sere odjeknula je vijest da je na pisti bila Kejt Mos, rame uz rame s Vini Harlov, da bi se vrlo brzo javili modni kritičari s glasnim upozorenjem da je u pitanju lažna vijest - ali i lažna Kejt Mos.

Gotovo identična dvojnica Kejt Mos dominirala je pomenutom prezentacijom za jesen/zimu 2024-2025, a u pitanju je Deniz Ohnon, 43-godišnjakinja iz Ormskirka u Engleskoj, koja vrlo transparentno svoju modnu karijeru gradi na uspjehu i reputaciji Kejt Mos.
Njen Instagram nalog nosi naziv ImNotKateMoss, nedvosmisleno se vezujući za ikonu na koju neodoljivo liči, pa tako na vrlo viralan način kopira njen lifestyle, i rekreira legendarne momente kao što su video-zapisi i kampanje za velike brendove.
- Prvo, nisam ni znala ko je Kejt. Sa 16 godina hodala bih ulicom i ljudi bi vikali stvari poput, 'Bože moj, to je Kejt Mos!' Bila sam tako stidljiva. Tada sam imala vrlo malo samopouzdanja. Kada sam prvi put vidjela sliku Kejt u magazinu, bila sam oduševljena koliko je prelijepa. Ali iskreno, nisam vidjela sličnost - rekla je u jednom intervjuu, dodavši da nije mogla da se bavi modelingom jer nije bila dovoljno visoka, ali joj je nuđeno da snima modne kampanje.




Posjeta : 19