2
Masovno ubistvo u predgrađu Čikaga
Pobio sedmoro - počinio samoubistvo!

    Muškarac koji je ubio sedmoro ljudi u dve kuće u predgrađu Čikaga izvršio je samoubistvo nakon sukoba sa saveznim organima za sprovođenje zakona, saopštila je američka policija, a prenosi CNN.

CBS piše da je osumnjičeni identifikovan kao Romeo Nens, a motiv ubistava nije poznat, a pretpostavlja se i da osumnjičeni nije poznavao žrtve.
Advertisement
Dvadesettrogodišnjeg Romea policija je locirala u blizini Natalije u Teksasu, više od hiljadu milja dalje od mesta zločina. Nakon što se suočio sa policijom, Romeo je izvršio samoubistvo.
Policija veruje da je sedmoro ljudi, čija su tela pronađena u dve kuće, pripadalo istoj porodici. U pucnjavi je ranjena i četrdesetdvogodišnja žena.
Motiv masovnog ubistva tek treba da se utvrdi, rekao je šef policije Džolijeta Bil Evans. Prema njegovim rečima, radi se o "verovatno najgorem zločinu sa kojim se susreo za 29 godina rada u policiji".
Američki mediji takođe prenose da se ovaj zločin se povezuje sa još jednim slučajem. Reč je o Nigerijcu koji je ubijen u nedelju, ali je živeo u poslednje tri godine u oblasti okruga Vil, koja uključuje i Džolijet gde je došlo do masovnog ubistva. Policija navodno ima razloga da veruje da su ova dva zločina povezana.
Posjeta : 12