0
Gost američkog lanca kafea "Dankin" (Dunkin') podnio je tužbu za nemar protiv te firme
Povrijeđen na - WC šolji!

    Gost američkog lanca kafea "Dankin" (Dunkin') podnio je tužbu za nemar protiv te firme, tvrdeći da je povrijeđen u eksploziji WC-šolje u jednoj od njenih radnji na Floridi.

Pol Keruak u tužbi podnetoj ove nedjelje državnom sudu Floride u Orlandu traži više od 100.000 dolara, tvrdeći da je prije godinu dana pretrpio "teške i dugotrajne povrede" od eksplozije WC-šolje u muškom toaletu.
Poslije eksplozije je Keruak, prestravljen i prekriven izmetom, urinom i krhotinama, izašao iz muškog WC-a tražeći pomoć od zaposlenih i poslovođe kafea, navodi se u tužbi.
Što se firme tiče, sve je tada stalo na tome što mu je jedan zaposleni rekao da znaju za "problem s toaletom" pošto je bilo prethodnih slučajeva, navodi se u tužbi bez detalja o eksploziji. Pošto poslije godinu dana više ništa ne očekuje od firme, povrijeđeni je odlučio da traži pomoć suda.
U tužbi piše da Keruak ima "tjelesnu povredu" od eksplozije i da su mu zato od januara 2022, kada se to dogodilo, potrebni zdravstvena njega i savetovanje o mentalnom zdravlju.
Posjeta : 32