0
Poslije dvije pobjede na SP, rukometne "A" reprezentacije Crne Gore, bajbolje rukometašice Crne Gore očekuje derbi grupe sa Mađaricama
Izašle zdrave - "ispucale" greške!

- Bili su uzbudljivi mečevi, svaki je nosio nešto svoje, protiv Kameruna smo igrale malo sporije, imale nekih tehničkih grešaka i takav je tempo utakmice bio. Utakmica protiv Paragvaja je bila brza i zahtijevala je od nas tu bržu igru, ali obje utakmice smo iskoristili za uigravanje. Najvažnije da smo sve izašle zdrave, ispucale smo te greške koje su prirodne da se dešavaju na početku prvenstva - ističe Marina Rajičić, pouzdana golmanka rukometne "A" reprezentacije Crne Gore koju poslije dvije očekivane pobjede nad Kamerunom i Paragvajem, očekuje derbi grupe sa Mađarskom u kojem će u direktnom duelu rješavati koja će se u drugu fazu SP plasiratti kao prva u grupi, a koja kao drugoplasirana.

- Utakmica protiv Mađarske biće jedan poseban tempo, sve zavisi kako se utakmica otvori, spremne smo za to, bitno je da smo u dobrom naletu. Mađarska mi izgleda mnogo bolje nego što je izgledala prije par godina i mnogo jači tim i opet sve zavisi koliko im mi budemo dozvolili da one krenu jako. Na svakoj poziciji imaju jake igrače, dobru zamjenu. Smatram da će sjutrašnja utakmica biti jaka, da će nam trebati dosta fokusa, snage, da privedemo utakmicu kraju i da to bude u našu koris - zaključila je Rajičić.
- U meč sa Kamerunom smo dobro ušle, duel sa Paragavjem je bio drugačiji, imali smo dosta problema pogotovo na početku meča. Nismo ušle fokusirano, imali smo dosta problema individualno i grupno. Pred kraj meča smo uspjele da se vratimo i rezultatski i kada je u pitanju samopouzdanje. Najvažnije je na kraju da smo pobijedile i vratile samopouzdanje . napominje Bobana Klikovac i dodaka:
- Za nas u ovom momentu najbitniji meč, obje ekipe se bore da prenesu maksimalan broj bodova. Nadam se da će nas to podstaći da uđemo fokusiranije u duel, za razliku od prethodna dva meča. Prilika i da stvari koje smo griješili u prva dva duela ispravimo i da pokažemo da možemo to bolje. Mađarska je stabilnija i kvalitetnija ekipa, što nama odgovara, jer je to taj evropski stil. Vjerujem u pobjedu, osjećamo se sigurno, sigurna sam da će naši selektori i Bojana i Maja uprkos tome što je kratak period za pripremu utakmice, da nas pripreme da svaka od nas odradi svoj dio posla, tako da sam ubijeđena u dobar rezultat" zaključila je Klikovac..
Duel Crna Gora - Mađarska je sjutra od 20,30.




Posjeta : 32