3
SedamdesetopetogodiÅ¡nji B.P uhap juče u Podgorici
Starac obljubio - dvije maloljetne osobe?!

SedamdesetopetogodiÅ¡nji B.P juče u Podgorici uhapÅ¡en je zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene polne radnje.
- Sumnja se da je ovo lice u dva navrata tokom ove godine, u svojoj kući preduzeo radnje ovog krivičnog djela prema dva maloljetna lica - saopÅ¡teno je iz MUP Crne Gore.

Navode da je prethodnog dana na području Crne Gore registrovano je Å¡est krivičnih djela, pet lica je uhapÅ¡eno, po rjeÅ¡enju ODT zadržana su dva lica, podnijeto je 12 krivičnih prijava i dva posebna izvjeÅ¡taja.
- Službenici SKP za borbu protiv droge, u saradnji sa službenicima SP za JRM OB Podgorica, uhapÅ¡ena je jedna osoba zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlaÅ¡ćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osim toga, službenici SKP za suzbijanje krvnih delikata i nasilja u porodici, liÅ¡ili su slobode jedno lice zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje sigurnostiâ€, navode u saopÅ¡tenju.
Kada je javni red i mir u pitanju izvrÅ¡ena su četiri prekrÅ¡aja (fizički napad, drsko ponaÅ¡anje, ometanje i omalovažavanje policijskog službenika), dok je u odnosu na Zakon o zaÅ¡titi od nasilja u porodici izvrÅ¡eno deset prekrÅ¡aja, povodom čega je Å¡est lica liÅ¡eno slobode.
Na putevima u Crnoj Gori, prethodnog dana dogodilo se 18 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dva lica zadobila teÅ¡ke i Å¡est lake tjelesne povrede.
Policijski službenici Stanice granične policije II Tivat izveli su lokalnu akciju “Pojačana kontrola kretanja, rada i zakonitosti boravka stranih državljana†na područiju opÅ¡tine Kotor. Tom prilikom utvrđeno je 26 nepravilnosti kod 21 stranog državljanina. Izdat je ukupno 21 prekrÅ¡ajni nalog za plaćanje novčane kazne zbog počinjenog prekrÅ¡aja u odnosu na Zakon o strancima i za pet njih donijeto i uručeno rjeÅ¡enje o povratku.




Posjeta : 82