2
Poznat širi spisak od 35 "lavova" za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj
Vraća se - Vuko Borozan!

„Lavovi“ koji su iznijeli teret kvalifikacija, ali i prethodnih velikih takmičenja, kao i nekoliko potencijalnih povratnika, te debitanata u dresu sa državnim grbom na širem su spisku od 35 igrača selektora "A" reprezentacije rukometaša selektora Vlada Šole za nastup na EHF Euro 2024 u Njemačkoj.
Za mjesto u timu za EHF Euro 2024, poslije dužeg vremena konkuriše lijevi bek "Lovćena" Vuko Borozan, a prvi put na širem spisku su golman "Lovćena" Filip Borozan, te njegovi klupski saigrači Filip Krivokapić i Milorad Bakić, kao i Vladan Kastratović (Prilep) i Darko Đurković (Budućnost Podgorica).
Početak priprema planiran je za 25. decembar, a selektor Šola do tada će skratiti spisak igrača koji će konkurisati za mjesto u timu na EHF Euro 2024.

Crna Gora će 29. decembra odigrati prijateljsku utakmicu protiv Sjeverne Makedonije u Staroj Pazovi, dok je 4. i. 5. januar planirano učešće na turniru u Poreču, gdje će rivali biti domaćin Hrvatska i Slovenija.
Premijerni meč na EHF Euro 2024, „lavovi“ će odigrati 12. januara u Minhenu protiv Mađarske, a rivali u grupi su još Island i Srbija.




Posjeta : 39