2
Slika dana, sedmice, decenije...
Milena Raičević - "zlatna lavica" za sva vremena!

- Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo đe mu i pripada po ugovoru pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji. Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja - ukazala je gordo i ponosno beskompromisna "zlatna lavica" Milena Raičević, koju je selektoka Bojana Popović izostavila sa spiska učesnica na SP zbog (preko noći) izgubbljenog povjerenja!

Čarobnica


Čarobnjak ženskog rukometa, ali i veliki borac, lider, kapitenka i simbol vjernosti našem klubu. Cijelu karijeru (od najmlađih kategorija do danas) vezala je samo za plavo-bijele boje iako su njene finte, vizija i igra, bili želja mnogih drugih evropskih klubova.
Najveći uspjesi "Budućnosti" - dva trijumfa u Ligi šampiona 2012. i 2015. - bili su prošarani i njenom magijom. Iako kapitenka, Milena je i dalje mlada, pa ne treba sumnjati da će i u narednim godinama predvoditi svoj voljeni klub do novih velikih uspjeha.
Osim u plavom dresu, Milena je blistala i u crvenom Crne Gore. Kao dio "lavica" bila je šampion Evrope 2012, a osvojila je i istorijsko olimpijsko srebro iste godine.
Sa pomenutog Evropskog prvenstva 2012. vječito će se pamtiti njene nezaboravne partije u polufinalu protiv Srbije i finalu sa Norveškom.





Posjeta : 36