2
Aleksa Beèiæ, potpredsjednik Vlade Crne Gore, uputio èestitku povodom Svjetskog dana djeteta
Djeca najdragocjenija - oblikuju bolje Crne Gore!

- Draga djeco, vi ste naš najdragocjeniji dar i naša najveæa odgovornost. S ponosom vam èestitam ovaj dan - dan koji slavi vas i vašu nezamjenjivu ulogu u oblikovanju bolje Crne Gore - zakljuèuje Aleksa Beèiæ, potpredsjednik Vlade Crne Gore, èestitku povodom Svjetskog dana djeteta.
Beèiæevu èestitku prenosimo integralno:

- Svjetski dan djeteta nas podsjeæa na našu odgovornost da zagovaramo, istièemo i slavimo prava djeteta, stavljajuæi ih u sam vrh prioriteta. To je put koji vodi ka društvu obilježenom ozdravljenjem, stabilnošæu i mirom.
Vlada Crne Gore snažno je posveæena stvaranju okruženja u kojem æe svako dijete bezbjedno i bezbrižno rasti, zaštiæeno od svih oblika nasilja i diskriminacije. U tom svijetu, svako dijete ima priliku da razvija svoje potencijale, da bude dio promjena i temelj bolje buduænosti za sve nas. Naša vizija je društvo u kojem djeca nisu samo zaštiæena, veæ su i inspiracija i vodilja.
Kroz jaèanje svijesti o ulozi djece u svakom segmentu našeg društva, mi istovremeno jaèamo i svijest o važnosti meðunarodnog zajedništva na ovom plemenitom putu. Neka ovaj dan bude podsjetnik da su naša djeca mostovi koji nas povezuju, a njihova prava i dobrobit su odgovornost koju dijelimo sa cijelim svijetom.
Draga djeco, vi ste naš najdragocjeniji dar i naša najveæa odgovornost. S ponosom vam èestitam ovaj dan - dan koji slavi vas i vašu nezamjenjivu ulogu u oblikovanju bolje Crne Gore.




Posjeta : 66