0
Petar Mijović, šef stručnog štaba košarkaša “Budućnost Voli”, pred gostovanje "Crvenoj zvezdi" u derbiju ABA lige
Želimo da se - nadigravamo!

      - Sigurno da idemo na noge jednom od najvećih favorita lige, uz "Partizan" sigurno favorit broj jedan. "Crvena zvezda" je ekipa koja je sastavljena od velikog broja izuzetnih igrača, po njihovom samom priznanju građeni za najveće ambicije u Evroligi. Poslije teškog poraza u Burgu, gdje smoo imali svoje šanse, gdje smo imali svoje periode dobre igre koje nismo valorizovali do kraja, idemo sa svojim ambicijama u Beograd. Sigurno da će biti teška utakmica, sigurno da nam za dobar rezultat treba perfektna utakmica. Posebno defanzivno gdje treba da odgovorimo njihovim najvećim napadačkim moćima, kroz individualni kvalitet, igru jedan na jedan, pik en rol igru moramo da svedemo na minimum ako želimo da ostanemo u meču. Meč u Beogradu je za nas jedan veliki izazov, tako pristupamo ovoj utakmici i želimo da se nadigravamo, želimo da u toj utakmici pokažemo da i mi imamo svoj kvalitet i da nismo slučajno tu gdje jesmo nakon pet kola ABA lige - naglašava Petar Mijović, šef stručnog štaba košarkaša “Budućnost Voli”, pred gostovanje "Crvenoj zvezdi" u derbiju ABA lige.

- Vjerujem da će biti odlična atmosfera i vjerujem da smo svi uzbuđeni zbog utakmice u Beogradu i što ćemo igrati ovako važan meč. Znamo da je Crvena zvezda kvalitetan protivnik, Evroligaški tim tako da moramo da se dobro pripremimo i odemo tamo sa velikim očekivanjima, iako znamo da će biti teška i zahtjevna utakmica. Oni su doživjeli određene promjene u prethodnom periodu ali ritam je takav da su već odigrali tri meča. Svakako idemo na meč sa željom da se vratimo sa pobjedom - optimista je Flečer Megi:
- Ono što moramo ispraviti sa prethodnih gostovanja je što moramo imati kontinuitet. Prošli meč smo odigrali veoma dobro većinu utakmice a zatim pojedine djelove igre, samo u par minuta meča izgubili smo sve što smo izgradili do tad. Tako da moramo igrati 40 minuta dobro, sa maksimalnom koncentracijom i biti spremni da odgovorimo na fizikalnost protivnika i ako tako odigramo mislim da imamo dobre šanse u nedeljnoj utakmici.




Posjeta : 54