2
Rukometaši "Lovćena" u drugom kolu EHF Evropske lige igra protiv "Flensburga"
Zadovoljan bih bio da - rastemo kao klub!

            - Zadovoljan bih bio da momci daju sve od sebe i ako možemo da ostvarimo makar pobjedu ove sezone. Moramo da rastemo ponovo kao klub, da napredujemo kroz SEHA ligu ako je bude, a onda da sljedeće sezone nastupimo u EHF Evropskom kupu, što je takmičenje po našoj mjeri, bez ekipa iz četiri-pet najjačih liga na kontinentu. Pitanje je da li smo spremni za ovo, ali tako je ispalo - ukazuje Pero Milošević, šef stručnog štaba rukometaša "Lovćena", koji u drugom kolu EHF Evropske lige - u "Bemax od 20,45 - igra protiv "Flensburga".
Priznati stručnjak dodao je Njemci vrhunska ekipa, ali da će njegov tim probati da se nadigrava i ugrozi favorita.

- "Flensburg" igra atomski rukomet i moramo da se priviknemo na to. Najveći dobitak je to što će većina naših igrača imati priliku da prvi put igra protiv takvog protivnika pred domaćom publikom. Daćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti rezultat - istakao je Milošević.
- Radujemo se toj utakmici. Prije svega što konačno igramo pred domaćom publikom i što dolazi jedan veliki protivnik kakav je Flensburg da ukrstimo koplja. Jedva čekamo meč nekako je i dječački i sportski radovati se tim utakmicama. Naporno smo radili i spremali se za to. Izaći ćemo da pružimo najbolju moguću predstavu za naše navijače i da nagradimo sve ljude koji će da dođu, a i one pored malih ekrana jednom borbom neprestanom. Treba da ispoštujemo dogovor iz svlačionice, da pružimo maksimum - naglašava i kapiten "Lovćena" Mirko Radović.




Posjeta : 48