2
Sedmi sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM od sjutra u hotelu "Hilton"
Obezbijeđena "lepeza" stipendija - i sajamskih popusta!

    Sedmi sajam obrazovanja u inostranstvu u organizaciji Agencije ISEM, namijenjen učenicima završnih razreda osnovnih škola, učenicima srednjih škola, studentima i ali i roditeljima koji su takođe aktivni učesnici u procesu biće od sjutra - od 12 do 18 – otvoren u hotelu “Hilton”.
Na Sajmu će biti obezbijeđene brojne stipendije i posebni sajamski popusti za veliki broj programa koje nudi Agencija ISEM - brojne stipendije i posebni sajamski popusti za veliki broj programa koje nudi Agencija ISEM, kao što su - Škole jezika i ljetnji kampovi, Programi razmjene, srednjoškolaca, Internatske srednje školeUniverziteti (BA, MA, doktorski programi), Work and Travel, AU Pair, Harrison Assessment akademsko usmjeravanje.
Ulaz je besplatan, registracija obavezna, a broj mjesta je ograničen. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Austrija. Registracija za Sajam je brza i jednostavna- vrši se putem ovoga linka ili pozivom na broj telefona 069 085 505.

Otvoriće ga Nj. E. ambasador Austrije dr Karl Müller, g-đa Jutta Walter, MSc, trgovinski ataše pri ambasadi Austrije, kao I Baćko Babić, osnivač i Izvršni direktor Agencije ISEM.




Posjeta : 46