1
Podgorica je od ponedjeljka do srijede domaćin četvrtog Superkupa ABA
Učesnici da pošalju - poruku zajedništva!

       - Uložili smo, zaista, puno truda, "Budućnost Voli" i grad Podgorica su uradili sve da omoguće uživanje u SC “Morača”, od ponedjeljka do srijede. Pozivam sve da dođu u SC “Morača”, pozivam sve aktere da sve protekne u duhu sporta. Da Podgorica i Crna Gora pošalju jasnu i jaku poruku zajedništva ne samo u ABA region nego i šire – istakao je Dragan Bokan, predsjednik KK "Budućnost Voli"

- Prva utakmica ABA lige prije tačno 22 godijne odigrana ovdje u Podgorici, kada je utakmicom između Budućnosti i Cibone i počelo regionalno takmičenje. Kontinuitet nekog takmičenja koje traje toliko godina pokazuje da je taj projekat osnovan i da ima dobro utemeljenje. A vaše prisustvo pokazuje kolika je popularnost ABA lige. Uželjeli smo se klupske košarke, nakon reprezentativnih utakmica, a selekcije iz regiona su zabilježile dobre rezultate. Pošto sam u Crnoj Gori, koristim priliku da i ja čestitam reprezentaciji Crne Gore na izvanrednom rezultatu na Svjetskom prvenstvu, a svi igrači u reprezentaciji su prošli kroz ABA ligu – nappomenuo je Milija Vojinović, sportski direktor ABA lige, dodajući:
- Organizacija je do sada protekla izvanredno. Tačno prije godinu dana su svi predstavnici klubova, na predlog KK Budućnost Voli, jednoglasno prihvatili da organuzacija Superkupa bude u Podgorici. U komunikaciji sa svim klubovima vidim da svi imaju pozitivan stav o onome što će se dešavati naredna tri dana u Podgorici.

Raspored i ulyznice


Četvrti Super Kup biće odigran u SC ‘Morača’ od 18-20. septembra. Osim plavo-bijelih na Kupu će još učestvovati Partizan, Cedevita-Olimpija, Fmp, Mega, Zadar, SC Derby i Igokea.
Prvog dana, u ponedeljak 18. septembra u 12 časova na parket izlaze Cedevita-Olimpija i Igokea, a potom se susreću Partizan i Mega.
Od 18 časova plavo-bijeli dočekuju ekipu Zadra, dok u poslednjem meču prvog dana SC Derby igra sa Fmp-om.
Dnevne karte, za sva četiri meča tokom dana, će se prodavati na biletarnici SC Morača:
14-17. septembar od 11-19h
18-20. septembar od 10-21h
Cijene dnevnih karata:
Prvi dan 8€
Drugi dan 10€
Treći dan 15€
Vlasnici sezonskih karata KK Budućnost Voli za sezonu 2023/24 imaju besplatan ulaz na Super Kup!




Posjeta : 66