0
GI "21 maj" o neformalnim pregovoria PES i dijela stranaka
Potvrđuju iskvarenost - crnogorske političke klase!

- Svaka vijest o pregovorima koja procuri u javnost samo je dokaz više o profilima političara koje niko ne bi poželio u ličnom okruženju. Ko hoće da vidi treba da mu je jasno da se radi o strankama i tzv.liderima koji su dio prvorazrednog društvenog problema.
Partije koje svaki dan licitiraju sa nezaustavljivim brojem besmislenih ministarstava i iz čije svake riječi izbija skorojevićka želja za vlašću i novcem savršeno se uklapaju u sve prisutnije osjećanje beznadežnosti - saopštila je GI "21 maj" o neformalnim pregovoria koji se trenutno vode između PES i dijela stranaka samo potvrđuju iskvarenost crnogorske političke klase.

- Pritom, kada ih saberete dobićete jednu od najgorih političkih "elita" u ovom dijelu Evrope. Zato je vesela iluzija ako neko smatra da će jos uvijek nezavršeni izbori pružiti izlaz iz sadašnjeg sunovrata.
Očekivanja da ovakve stranke i njihova tragikomična vođstva uozbilje državu i građanima obezbijede iole bolji život i evropsku perspektivu može se uporediti samo sa realnošću njihovih predizbornih obećanja", zaključuju u saopštenju.




Posjeta : 132