0
Ništa od povratka iskusnog stratega, koji je "plavo-bijele" prethodno vodio osam sezona
Radonjića odbili - grafiti navijača!

Iako je djelovalo kao da je sve završeno i da će Dejan Radonjić ponovo raditi u regionalnoj košarci, od povratka u podgoričku "Budućnost" nema ništa! Informacije sa lica mjesta govore da su propali pregovori crnogorskog kluba i trenera koji je godinama sedeo na klupi tima iz Morače!

Radonjić je imao duge i ozbiljne pregovore sa čelnicima podgoričkog kluba, ali je na kraju odbio ponudu, kako saznaje RTCG, između ostalog i zbog revolta dijela navijača "Budućnosti". Oni su prethodnih sedmica uvredljivim grafitima na njegov račun iskazivali nezadovoljstvo zbog pregovora, a poruke su osvanule na nekoliko podgoričkih fasada.
Propala je tako šansa da se iskusni strateg, koji je "plavo-bijele" prethodno vodio osam sezona, stigavši dva puta do četvrtfinala Evrokupa, nakon "Crvene zvezde", "Bajerna" i "Panatinaikosa", ponovo vrati u Podgoricu. Crnogorskoj javnosti činilo se da je idealan trenutak za tako nešto jer su se poklopile ambicije -"Budućnost" će imati značajan budžet, sa kojim bi Radonjić uz iskustvo i autoritet koje je stekao, mogao da selektira respektabilan sastav.
Ipak, od povratka Radonjića u "Budućnost", za koju je svojevremeno igrao, neće biti ništa ovog ljeta, a pitanje je i da li će se ikada u budućnosti ukrstiti putevi najvećeg crnogorskog kluba i trenera koji se najbolje snalazio na klupi "Crvene zvezde". Podgoričani će morati pod hitno da se okrenu drugim rešenjima i pronađu šefa struke za novu sezonu.




Posjeta : 147