0
DPS reagovala na najnovije optužbe na njen i račun njenog dugogogodišnjeg predsjednika
Škaljarska koalicija ,,Licemjerno se broji” - kreira lažnu aferu Sky!

   - Ma koliko, uz asistenciju svojih mentora iz Vijesti, izmišljate gluposti i pokušavate da kriminalizujete našu partiju i njenog dugogodišnjeg predsjednika, da vas podsjetimo da je Rade Milošević, protiv koga se vodi proces zbog šverca cigareta Urin a ne naš funkcioner, a da se protiv predsjednika PES-a i gradonačelnice Olivere Injac pred SDT vodi nekoliko postupaka za čitavu lepezu krivičnih djela: od afere sa prevarantom i kriminalcem Do Kvonom preko one koja se tiče zaduživanja naše države do zloupotrebe službenog položaja - podsjeća DPS konstatujući:
- Nakon što su se ponovo poklopili interesi škaljarske koalicije Vijesti, kripto partija URE, PES-a i Demokrata, koji jedni druge progone kada ratuju za fotelje, ali zato skladno i sinhronizovano nastupaju kada podmeću budalaštine Demokratskoj partiji socijalista, krenulo se u fabrikovanje nove afere Sky.

- Takođe, podsjećemo vas da je po sopstvenom priznanju Dritan Abazović posjedovao kriptovani telefon, a da su ga pripadnici skaljarskog kriminalnog klana od milošte zvali bratom. Dakle vi, vlasnici kripto telefona, i drugari kripto prevaranata, imate problem sa zakonom i tužilaštvom, a ne naša partija. Takođe, koalicija “Licemjerno se broji” zaboravlja da su preko istog SKY-ja vođene prepiske o finansiranju Miodraga Lekića i koalicije oko Demokrata od strane pripadnika škaljarskog klana kao i slike njihovog druga iz parlamentarne većine sa pripadnicima ovog klana u sjedištu staba koalicije “Za budućnost” na dan parlamentarnih izbora. Takođe su borci za pravdu zaboravili i nabavku oružja od strane Srpske pravoslavne crkve kao i činjenicu da su, u dogovoru sa političkim subjektima, pripadnici škaljarskog klana pripremali oružani napad na Skupštinu 30. avgusta u slučaju pobjede Demokratske partije socijalista. Zaboravljaju takođe i da je autorka tekstova na Vijestima po sopstvenom priznaju jednog od vođa škaljarskog klana njihovo glavno pero istraživačkog novinarstva.
Zaista je žalosno što poslije toliko godina pregalačkog rada, i decenija medijske kampanje u pokušaju da se uništi naša partije, svi koji u tome učestvuju, nijesu shvatili da je to jalov posao, čak i u sistemu koji su prilagodili toj funkciji, podredivši institucije svojoj političkoj potrebi.
Jer, ma koliko da se svima koji atakuju na DPS čini da su blizu cilja, svaki put se na izborima neprijatno iznenade.




Posjeta : 121