2
Odbor DPS Glavnog grada o podnošenju dokaza pomoćnika gradonačelnice ozloupotrebama u "Čistoća" d.o.o.
Šaranovićev krajnji domet - nošenje kutija!

          - Bez bilo kakve vizije i ideje da unaprijede rad Glavnog grada i Čistoće, nekvalifikovani pripravnik i dugometražni osnovac su taman za nošenje kutija i ništa više od toga - ocijenio je Odbor DPS Glavnog grada Podgorice što je pomoćnik gradonačelnice Danilo Šaranović podnio SDT dokaze o radu direktora "Čistoća" d.o.o.

- Poput svog političkog oca Vuksana Simonovića, koji je svojevremeno nosio nepostojeće dokaze u Bari, Danilo Šaranović, pripravnik-zamjenik je ponio gomilu papira u SDT. Kao što je to bio politički kraj Simonoviću, tako će i ovo biti Šaranoviću.
Suprostavljane političke strane, ako drže do sebe, sukobljavaju se viteški i argumentima, a kada žele prljavu borbu, onda isturaju Simonovića i Šaranovića i njima slične. Takve prezire svako, čak i oni u čije ime neljudski i lažno optužuju druge.
Recikliranjem starih prijava, koje su sve odbačene,i providnom medijskom kampanjom, neće uspjeti da diskredituju nekadašnjeg direktora Čistoće Andriju Čađenovića niti činjenicu da je u vrijeme njegovog mandata Podgorica karakterisana kao najčistiji grad u regionu.
Pripravniku-zamjeniku u istragama navodnih zloupotreba je pomogao predsjednik Upravnog odbora koji je osnovnu školu po starom obrazovnom sistemu pohađao 10+ godina.
Bez bilo kakve vizije i ideje da unaprijede rad Glavnog grada i Čistoće, nekvalifikovani pripravnik i dugometražni osnovac su taman za nošenje kutija i ništa više od toga.
Vjerujemo da će nadležni državni organi pokazati otpornost na očigledni progon, lični, politički i medijski, i da će, u slučaju ponovnog ispitivanja nedavno odbačenih prijava, demonstrirati maksimalnu profesionalnost i nepristrasnost.




Posjeta : 122