2
DPS Glavnog grada o napadu na Andriju Čađenovića
Skretanje pažnje sa afera – zaustavljenih istraga!

       - Napad na Andriju Čađenovića, koji je rukovodio preduzećem Čistoća DOO u periodu njenog intenzivnog razvoja, u kojem je Podgorica zavrijedila epitet jednog od najčistijih gradova ovog dijela Evrope, nije ništa drugo do skretanja pažnje sa afera – zaustavljenih istraga protiv Olivere Injac i kockanja na račun države - konstatuje DPS Glavnog grada:

Zatrpavanje SDT-a dokumentacijom, u kojoj zamjenik – početnik ni sam ne vidi ništa protivzakonito, jeste neuspjela diverzija sa pokušaja jednog dijela javnosti da konačno sazna zašto se u SDT-u zaustavljaju istrage protiv privremene gradonačelnice Podgorice i koji to član Krivičnog zakona kaže da je zakon jednak za sve, osim za Oliveru Injac.
Neznaveni početnik – zamjenik je pomislio da će u istu ravan da dovede uplate za siromašne i bolesne iz jednog gradskog preduzeća, obrazložene i dokazane neophodnom dokumentacijom, sa nezdravim navikama njihovih najistaknutijih funkcionera koji za jednu noć, da ne trepnu, izgube 19 hiljada eura na klađenju od novca građana.
Jadno i bijedno, i na njihovu štetu toliko providno. Znali smo da od nove gradske uprave ne možemo očekivati kreativnost i razvoj i mogli smo pretpostaviti da će pokušati medijskim senzacijama da nadomjeste šarene laže koje su saopštavali u kampanji. Besprizorni i neutemeljeni napadi im neće proći, a i oni na čelu Glavnog grada će se juče zvati.




Posjeta : 144