0
Predsjednik SD Damir Šehović predlaže Vladi Crne Gore u tehničkom mandatu
Proglasiti dane žalosti!

- Nijemi pred nasiljem i smrtima koje su se u posljednjih nekoliko dana izdešavale, te svjesni da je za ovo momenat da pokažemo istinsku podršku jedni drugima, tražimo od Vlade Crne Gore da se u Crnoj Gori proglase dani žalosti zbog tragičnih dešavanja u Srbiji - predlaže predsjednik SD Damir Šehović.

- Cijenimo da bi to bio kako gest solidarnosti u ovim teškim vremenima, tako i opomena za buduća vremena u kojima ćemo, nadam se, svi zajedno imati više mudrosti i snage da zajedno kreiramo zdravu društvenu atmosferu koja nam je tako nasušno potrebna.
Ovo je momenat koji zahtijeva okretanje novog lista. Novu društvenu dinamiku čitavog regiona, inovirani pristup problemima mladih i politiku zajedništva. Kad ćemo ako ne sad?
U ime Socijaldemokrata Crna Gore još jednom izražavam najdublje saučešće porodicama tragično stradalih i svim građanima Srbije, uvjeren da će Crna Gora biti istinska podrška našim susjedima, ali i da će i sama, zajedno sa svim našim susjedima, najzad naučiti neke od, nazalost, najtežih lekcija.




Posjeta : 147