3
Opštinski odbor DPS Nikšić
Nedopustivo bratimljenje!

    - Prodefilovali su Nikšićem razni kovačevići, stanivukovići i dodici, a Nikšić je trajao i opstajao kao svjetlost antifašizma u, zahvaljujući, njegovom djelovanju i djelovanju njegovih saboraca, pomračenoj Crnoj Gori - poručio je Opštinski odbor DPS Nikšić, ocjenjući:
- Bratimiti se s gradom na čijem je čelu Stanivuković, kome je bio zabranjen ulazak u Crnu Goru, znači prećutno se usaglasiti sa svim spornim stavovima koji ima taj mlađani političar.

Naime, jasno je da Kovačeviću, koji je glasao protiv nezavisnosti Crne Gore, u kojoj danas obnaša funkciju predsjednika u teritorijalno najvećoj opštini, nema ništa sporno u svim bestidnim negatorskim izjavama gradonačelnika Banja Luke. Naprotiv, vjerujemo da mu iste duboko imponiju, jer u suštini se mnogo ne razlikuju ova dvojica negatora genocida u Srebrenici.
Nedopustivo je i razmišljati o bratimljenju sa gradom na čijem je čelu čovjek koji tvrdi da crnogorska nacija, crnogorski jezik i crnogorska crkva ne postoje, a jasno je i zašto je čelnik Nikšića ovakav predlog prećutao crnogorskoj javnosti.
Posjeta : 127