1
Senad Hadžifejzović, sarajevski novinar, urednik i osnivač FACE TV, povodom napada na roditelje djece iz Srbijeu Sarajevu
I klince i konje - upotrijebila politika

    - I klince i konje je upotrijebila politika. Dodik je bijednom paradom molio Boga da krene napad i anarhija, a Izetbegović, koji gubi vlast, čak na papiru, u saopštenju i napiše da će doći anarhija ako on ode s vlasti - odgovorio je Senad Hadžifejzović, sarajevski novinar, urednik i osnivač FACE TV, povodom napada na roditelje djece iz Srbije u Sarajevu.

- Postavljam dva pitanja, a iz njih možete dobiti više odgovora. Prvo, ko je taj koji je desetogodišnje dječake iz Splita naučio, nagovorio da u sred Sarajeva vrište ‘ub*j Srbina’? Drugo, ko je taj koji je dvadesetsedmogodišnje konje nagovorio, poslao da nap*dnu roditelje malih sportista?“, upitao je Hadžifejzović u izjavi za "Danas".
On je dao i odgovore.
- Vjerovatni, tačni odgovori – i klince i konje je upotrebila politika. Dodik je bijednom paradom molio Boga da krene napad i anarhija, a Izetbegović, koji gubi vlast, čak na papiru, u saopštenju i napiše da će doći anarhija ako on ode s vlasti“, ukazuje.




Posjeta : 185