1
Jedan od lidera DF Milan Knežević otpozdravio vođi pokreta "Evropa sad"
Umjesto u LA - Spajić sletio u Zetu!

- Kad sam malo bolje zagledao broj Vašeg leta MNE 103 od 21.12. 2022., na kojem piše Vaše ime i prezime, moja euforija je splasnula, jer sam zaključio da ste Vi, gospodine Spajiću Milojko, umjesto da poletite iz Golubovaca i sletite u Los Anđeles, u stvari, poletjeli iz Beograda i sletjeli u Zetu, i to u 20,25 - otpozdravio je jedan od lidera DF Milan Knežević vođi pokreta "Evropa sad" Milojku Spajiću i zaključio:
- A to dalje znači da ste te večeri i sljedeća dva dana, zajedno sa još nekim liderima parlamentarnih stranaka, posjetili američku ambasadorku. A to još dalje znači da sam ja govorio istinu da su se na tom sastanku, kojem ste i Vi prisustvovali, dogovarale projektne koalicije za parlamentarne izbore i zajednički predsjednički kandidat, ali je uslov bio da ne dođe do formiranja Vlade, čiji bi premijer bio Miodrag Lekić.

Gospodine Spajiću Milojko, prvo želim da Vam se najiskrenije zahvalim što ste sinoćnjom objavom Vaše avionske karte za trenutak omogućili čitavoj Crnoj Gori da pomisli kako naša nacionalna avio kompanija TO Montenegro ima direktne letove sa Los Anđelesom", poručio je lider Demokaratske narodne partije, Milan Knežević.
- A posebno hvala što Vam se prilikom slijetanja od moje Zete pričinila Kalifornija, i što ste, umjesto Skadarskog jezera, vidjeli Tihi okean", istakao je Knežević reagujući na navode lidera pokreta Evropa sad, Milojka Spajića koji je kazao da je "posjetio brata u Los Anđelesu, a ne ambdasadu".
- Međutim, kad sam malo bolje zagledao broj Vašeg leta MNE 103 od 21.12. 2022., na kojem piše Vaše ime i prezime, moja euforija je splasnula, jer sam zaključio da ste Vi, gospodine Spajiću Milojko, umjesto da poletite iz Golubovaca i sletite u Los Anđeles, u stvari, poletjeli iz Beograda i sletjeli u Zetu, i to u 20 časova i 25 minuta.
A to dalje znači da ste te večeri i sljedeća dva dana, zajedno sa još nekim liderima parlamentarnih stranaka, posjetili američku ambasadorku. A to još dalje znači da sam ja govorio istinu da su se na tom sastanku, kojem ste i Vi prisustvovali, dogovarale projektne koalicije za parlamentarne izbore i zajednički predsjednički kandidat, ali je uslov bio da ne dođe do formiranja Vlade, čiji bi premijer bio Miodrag Lekić




Posjeta : 174