2
Pravni tim odbjeglog Duška Kneževića i "Atlas grupe" podnio je SDT dopunu krivične prijave protiv Predsjednika Crne Gore
Dopunjeno važno - za predmet "Kaspia"!

    Pravni tim odbjeglog Duška Kneževića i "Atlas grupe" podnio je SDT dopunu krivične prijave protiv Predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića radi zlouptrebe službenog položaja i ostaih članova kriminalnr grupe podnijete 14. marta 2019. koju tadašnji SDT Miivoje Katnić uopšte nije uzeo u razmatranje.

   U krivičnoj prijavi Kneževića i "Atlas grupe" - kako prenosi portal "A plus" - navodi se da je dostavjena informacija koja je važna za rad SDT u predmetu "Kaspia", kao i u ostaim postupcima koji se odnose na prvi kastodi račun gdje je Predsjedniku države uplaćeno milion ipo eura. Prikupljanjem podataka i stanjem na računu utvrdiće se bitni elementi za dalje postupanje SDT, a u vezi sa pitanjem koja je novinar "Vijesti" postavjao glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću u emisiji "Načisto". Utvrđivanje kretanja novca preko kastodi računa je od suštinskog značaja za rasvijetljavanje krivične prijave koju je odbrana Kneževića predala SDT predala 14. marta 2019. U prijavi je predlženo da se, osim uvida u kastodi račun, poredccsasušanja krivljenog M.Đ. i ostaih članova kriminalne grupe kao svjedok saslluša i Duško Knežević. Pravni tim Duška Kneževića i "Atlas grupe" naglašava da je postupanje po krivičnim prijavama, kojih ima više od 20, počelo tek po odlasku Katnića i da se angažovanjem SDT nakon promjene GST može okarakterisati kao profesionalno, stručno i zakonito.



1

Posjeta : 197