0
Saopštenje Uprave policije da na Cetinju nije bilo upotrebe suzavca i gumenih metaka "dodalo je so na rane" aktera cetinjskih događaja
Sram vas bilo - za sve laži i izdajstva!

- Ponavljamo da upotrebe gumenih metaka na Cetinju nije bilo, pogotovo nije bilo pucanja na okupljene građane, a sve mjere i radnje preduzete od strane policije su bile nužne i opravdane, a spovedene su u skladu sa zakonom u funkciji opšte bezbjednosti, uključujući i izvještavanje o upotrebi sredstava prinude.
Ovo reagovanje Uprave policije Crne Gore "dodalo je so na rane" aktera cetinjskih događaja 5. septembbra prošle godine, prilikom prisilnog intronisanja Joanikija, kada se Prijestonica gušila u suzavcu i kada su gumenim mecima i šok bombama zasuti mirno okupljeni građani, čak i slučajni prolaznici iz susjednih ulica! Njihova reagovanja prenosimo integralno:

- To je LAŽ.
- Po tvrdnji ove vajne policije ispade da su građani pucali gumenim mecima sami na sebe ,znači lažu ljekari da su to pivrede od gumenih metaka a takođe i građani da to nijesu povrede od metaka nego vjerovatno ujed od komaraca ,nevjerovatno kako policija ponižava narod kako oni lažu to je plus prekršaj pored svega što su činjeli .
- Ćutite sramote!!
- Snimci ,dokazi svjedoci dovoljno govore. I dobro je da se bez zrtava sve to zavrsilo. Ali cinjenica da su kolovodje sve to pratile iz VAR sobe i komentar :"Pa sto i ako pogine desetak Crnogoraca " govori nasto ste sve bili spremni. Zato cete sad vi pred tuzioca a onda i VAR ekipa !
- podmukla kleronacionalisticka policija, sram vas bilo... platit cete kad tad one suze Cetinjske, dok ste se gozbili zderali i likali u Plantazama nakon Pira vaseg
- Kako vas nije sramota poslije svega sto ste uradili svojim gradjanima jos pokusavate da se branite! Slucajno sam u trgovini nakon Cetinja slusala policajca koji je rekao svom poznaniku "ono je tuga sto su uradili od svog naroda", policajac koji je bio tog dana na Cetinje!!!
- Nekate. Gotovo je. Za vas, mislim. Sto se nas tice, mi nastavljamo dalje jaci.
- Nismo ni ocekivali drugacije od posrbljenog ministra.
- Kako istinu zborili,tako vam Bog pomoga..
- Sram vas bilo za sve lazi i izdajstva! Sram te bilo Adzicu! Nije svacija do zore gorjela !
- Pi kakva ste vi policija da služite zlotvorima svojeg naroda i države.Pa da vas je stalo do naroda i države 100 X ste imali razlog da se suprostavite Vladi i njima zaprijetite pendrekom i gumenim metkom-pa ako treba i opendrečit ih.Pa policija koja ima imalo ljuckosti trudiće se da je narod uz njih.




Posjeta : 216