0
DPS o smjeni v.d. direktora ANB Sava Kentere
Abazovićeva odmazda zbog - Rusa i šverca!

- Dajemo podršku nadležnim institucijama da uprkos ovakvim i sličnim pritiscima, do kraja istraže ovo ali i sva druga krivična djela u kojem su pojedinci iz državnih organa, predvođeni Abazovićem, imali namjeru da nanesu neprocjenjivu štetu državi Crnoj Gori - saopštila je DPS cijenjujući:
- Smjena v.d. direktora ANB Sava Kentere je grubi čin Abazovićeve odmazde zbog akcije koju je ova agencija vodila protiv lica povezanih sa ruskom službom, ali i izraz straha da će kraci istrage koju je ANB pokrenuo povodom suzbijanja ruskog uticaja, dovesti do samog premijera. Takođe, smjena Kentere je poruka svim institucijama i pojedincima koji se bave istragom šverca zaplijenjenih cigareta pod kišobranom vrha države, kako će proći ukoliko se usude da do kraja istraže ko stoji iza ovog kriminalnog čina.

- Uvjereni smo da je današnji nervozni Abazovićev potez diktiran od strane njegovih mentora koji dolaze iz parapolitičkih i kriminalnih krugova. Današnja odluka je jasno priznanje Dritana Abazovića da ga je strah od ishoda istrage, odnosno da je Rade Milošević, kao starješina organa u okviru koga se sprovodilo krijumčarenje cigareta, imao zeleno svjetlo svog partijskog šefa i predsjednika stranke, za sve što je radio.




Posjeta : 222