2
Drugi Podgorički salon vina sjutra u hotelu "Podgorica"
Takmiče se - 23 vinarije!

          - Posjetioci Drugog Podgoričkog Salona Vina - sjutra od 16 do ponoći u hotelu "Podgorica" - imaće priliku da se upoznaju sa 23 vinarije iz regiona Podgorice. U okviru Salona, sada već tradicionalno, biće održano i takmičenje za najbolje vino Salona, koje će ovog puta biti koncipirano drugačije od prethodnog – umjesto posjetilaca, vina će ocjenjivati međunarodni vinski eksperti.
Podgorički Salon Vina jedinstven je događaj posvećen promociji vinske kulture u glavnom gradu i održava se na istoj lokaciji već drugi put zaredom. Ovaj vinski događaj karakteriše jedinstven spoj kulture i ljubavi prema vinu. Drugi Podgorički Salon vina bogat je sadržajem i aktivnostima.

Posije svečanog otvaranja i degustacija uslijediće kulturno-umjetnički program u toku samog događaja, svečano proglašenje najboljih Podgoričkih vina, svečano zatvaranje događaja i na kraju afterparty sa početkom u 22.

Žiri

   Žiri za ocjenjivanje vina čine: prof. dr Vesna Maraš, Ivo Ivaniš, Aleksandar Vučkovski, Tomislav Ivanović i Bruno Gaberšek. Pobjednici se biraju u tri kategorije: najbolje crveno, rose i bijelo vino.




Posjeta : 253