1
Pokon KIC POP hora učenicima, roditeljima i zaposlenim u Resursnom centru za djecu i mlade "Podgorica"
Poklanjaju im - pjesme ljubavi!

Koncert “Pjevajmo i volimo se” KIC POP HOR pokloniće u ponedjrljak od 18 učenicima, roditeljima i zaposlenim u Resursnom centru za djecu i mlade "Podgorica".
Najpopularniji crnogorski horski sastav, na 61. koncertu, izvešće mješoviti repertoar, a uz poznate domaće pop i rok hitove: Nadalina, Mene voljela, Titograd, Dođi u 5 do 5, Volio je ženu svog života, Moja je pjesma lagana, pjevaće i dio svog antifašističkog repertoara, a specijalno za ovu priliku i nekoliko dječjih pjesama sve pod dirigentskom palicom prof. Zoje Đurović, magistre dirigovanja.
Gosti solisti koncerta biće Bato Vujošević, Mila Nikić, Tamara Pavićević, Ivana Marković i Igor Mitrović, ali i učenici Resursnog centra: Ranko Magovčević, Radovan Džuver i Borjana Radulović.

Podgorički KIC pop hor, koji već pet godina uspješno vodi menadžerski tim Snežana Burzan Vuksanović i Sanja Radusinović, pod okriljem NVU Kutak i uz logističku podršku JU KIC "Budo Tomović", prihvatio je inicijativu svoje članice Biljane Ćulafić, nastavnice u Resursnom centru i pripremio jednočasovni koncert za djecu iz mlade, želeći da im omogući da osim što će uživati i pjevati sa njima u Velikoj sali KIC, izađu iz Centra i mnogi prvi put prisustvuju događaju iz oblasti kulture u nekoj instituciji.




Posjeta : 336