1
Muška rukometna reprezentacija Crne Gore sjutra igra drugu utakmicu na EP protiv Sjeverne Makedonije
Odlučivaće nijanse - "lavovi" na pobjedu!

- I prije smo pokazali da možemo da igramo protiv svih. Sada je došla korona i zakomplikovala sittuaciju. Nadam se da im je došao kraj. Čeka nas važan meč protiv Sjeverne Makedonije i nadam se da ćemo pokazati pravo lice. Iskusna su ekipa koja je dugo na okupu. Imaju dobre igrače, kvaitetnu ekipu, igraju strpljivo, ne gube puno lopti, znaju što rade. Očekujem boorbu svih 60 minuta, imamo iskustvo igranja protiv njih na EP u Hrvatskoj, kada je meč odllučen na kraju. Tako će biti i sjutra, neće se predati ni oni, a ni mi. Odlučivaće nijanse, daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo pobijediti - ističe Vasko Ševalljević, kapiten muške rukometne reprezentacije Crne Gore koja sjutra igra drugu utakmicu na EP protiv Sjeverne Makedonije.

Kapiten Vasko Ševaljević neposredno prije polaska tima na utakmicu protiv Danske, dobio je negativan rezultat na korona virus. U duelu protiv svjetskog šampiona na startu Evropskog prvenstva, ušao je u igru samo zbog izvođenja jednog sedmerca.
U duelu protiv Sjeverne Makedonije trebalo bi da bude jedna od glavnih uzdanica našeg tima, a ističe da očekuje težak meč, u kojem „lavovi“ ipak, imaju šansu da dođu do pozitivnog rezultata koji ih ostavlja u trci za prolaz u glavnu rundu.
Posjeta : 6