1
Marko Jagodić-Kuridža, MVP utakmice "Budućnost Voli" - "Split"
Bitno je - da smo pobijedili!

- Bitno je da smo pobijedili Split, jer mečevi protiv "slabijih" protivnika su takvi da uvijek možeš da se oklizneš - naglašava Marko Jagodić-Kuridža, MVP utakmice "Budućnost Voli" - "Split" i ukazuje:
Sigurno je da ćemo da pogledamo gdje smo griješili, da probamo to da ispravimo i da budemo bolji iz meča u meč. U ovom periodu gdje se još uvijek svi tražimo, gdje tražimo svoje uloge u ekipi i neku formu, mislim da je bitno da se pobjeđuje. Pogotovo u utakmicama u kojima mora da se pobjeđuje da bi, kad dođe forma i svi budemo na istoj strani, bilo lakše za igranje i kako bismo mogli da dobijamo veće utakmice koje dolaze.

- "Split" nije imao šta da izgubi, mogao je da igra rasterećeno i ako pobijedi, to bi bila velika pobjeda. Naše pobjede u takvim utakmicama se podrazumijevaju. Ja igram već 15 godina, i takve mečeve je uvij.ek najteže igrati. U ovom trenutku ne igramo najbolje, ali je bitno da sad pobjeđujemo, iako nije najbitniji dio sezone, a opet je najbitniji za neki finiš sezone, da bismo izborili što bolji plasman za plej-of - dodaje Kuridža.
Posjeta : 9