2
Marokanska tinejdžerka zbog koje će se italijanski premijer naći na optuženičkoj klupi
Za seks joj plaćao - Ronaldo!

    Marokanska tinejdžerka zbog koje će se italijanski premijer Silvio Berluskoni naći na optuženičkoj klupi, priznala da je spavala sa Kristijanom Ronaldom za 4.000 eura kada je imala 17 godina!

Karima el Mahrug otkrila je u istrazi koja se vodi protiv italijanskog premijera da je spavala sa Kristijanom Ronaldom kada je imala 17 godina, i da joj je fudbaler za “usluge” platio četiri hiljade eira.
Marokanska tinejdžerka je priznala da je spavala sa Kristijanom nakon što su pojedine Berluskonijeve kolege političari povele raspravu o “duplim standardima”, odnosno činjenici da se “protiv Ronalda ne vodi istraga, a on je platio Rubi za seks kad je imala 17 godina”.
Trbušna plesačica priznala je u istrazi da je za seks sa Ronaldom primila četiri hiljade funti, ali i da je “bila iznervirana njegovim ponašanjem".
- Probudila sam se ujutru u njegovoj hotelskoj sobi, a njega nije bilo tu. Ostavio mi je poruku: ´Pare su ti pored torbe na stolu, nadam se da nećeš biti tu kad se vratim´, zbog čega sam mu sledeći put kada sam ga vidkela u jednom klubu prosula šampanjac na glavu”.
Rubi je istražiteljima u Milanu rekla da je to bio jedini put da je prihvatila novac za seks, što je, uzimajući u obzir da je imala 17 godina, kažnjivo zakonom.
Prostitutka i fudbaler upoznali su se u noćnom klubu “Holivud” u Milanu 29. decembra 2009. godine.
- Sjedio je u separeu i pozvao me da priđem. Rekao je da sam lijepa i tražio mi je broj telefona. Nisam znala da je fudbaler. Tek poslije nekoliko dana kada smo izašli, shvatila sam ko je, jer su mu ljudi prilazili i tražili autogram - rekla je Rubi istražiteljima.
Berluskonijeva porodica je nakon objavljivanja priznanja prostitutke, objavila tekst pod nazivom “Zašto tužilaštvo dribla oko Kristijana?”.
Berluskoni i Rubi, koja je sada punoljetna, negiraju da su imali intimne odnose. Ona je, međutim, izjavila da je od italijanskog premijera dobila 7.000 eura poslije jedne zabave koju je on organizovao.
Prvo ročište suđenja Silviju Berluskoniju zbog plaćanja seksa sa maloljetnicom zakazano je za 6. april.





Posjeta : 1168