1
Natalie Portman
slavila je život i osvojenu nagradu!

    Nominacije za najbolju žensku glavnu ulogu, na dodjeli nagrada Critics’ Choice, za izraelsku glumicu Natalie Portman završile su najboljim mogućim ishodom. Doma je odnijela kipić koji će je doživotno podsjećati na film “Crni labud” u kojem je briljirala.

Njena je sreća još veća jer je trudna, a o tome je javnost izvijestila proteklih praznika. Vijest o trudnoći objelodanjena je u isto vrijeme kad i zaruke s baletanom Benjaminom Millepiedom, kojeg je upoznala upravo na snimanju filma Darren Aronofsky. Zato je preksinoćnja dodjela nagrada za 29-godišnjakinju imala i drugi smisao – s kristalom u ruci proslavila je nadolazeću, najsretniju godinu života. Osim privatnog zadovoljstva Natalie je ispunjena i u poslu – nominirana je i za Zlatni globus koji se dodjeljuje danas, a šuška se da bi ove godine mogla kući odnijeti i Oscar.
Zato će za još dvije prigode morati osmisliti posebne haljine za izgled slatke, seksi trudnice. Na nagradama Critics’s Choice osvojila je i simpatije publike i kolega pojavivši se u asimetričnoj haljini Gianfranca Ferréa koju je iskombinirala s nakitom Freda Leightona i mudro skrila “bebicu” pred očima znatiželjnika.





Posjeta : 1177