1
Jedan od modnih ljetnih hitova koji će se nositi i u kasnoj jeseni
Minići po receptu - "Seksa&grada"!

    Jedan od modnih ljetnih hitova koji će se nositi i u kasnoj jeseni bez sumnje je mini suknja. No, da biste minić mogli nositi onako kako posljednja modna pravila nalažu, na golu kožu, morate što duže održati teško stečenu preplanulost. Što i nije lako znamo li da su i sunce i solarijumi jako štetni za zdravlje.


Ipak, i tome se može doskočiti. Tržište je preplavljeno sve većim brojem sredstava za samotamnjenje koja su posljednjih godina bitno napredovala, pa više ne ostavljaju ružne tamne mrlje po tijelu. Ne želite li posegnuti za tenom u bočici, možete različitim metodama što duže zadržati svoj preplanuli ten.
Da bi vam ta misija uspjela, moraćete izbjegavati piling i duga tuširanja, a kožu ćete svakodnevno morati njegovati hidrantnim losionima i uljima. Što se tiče minića, ove jeseni vrijediće pravilo: što kraće, to poželjnije. Veliki povratak u ženske ormare doživjele su mini suknje A kroja, a u velikom stilu vraćaju se i minići s kariranim uzorkom koje su donedavno bile rezervisane za školske uniforme. Ako mislite da nemate tijelo za mikrominić, zadovoljite se dužim modelima ispod kojih diskretno proviruju koljena. U takvoj uniformi moći ćete i na posao i na ludu zabavu!





Posjeta : 1272