1
Ministar unutraÅ¡njih poslova razočaran odlukom Vlade Crne Gore da za v.d. direktora UP imenuje Aleksandra Radovića
Obavijestiće nadležne o - krivičnim djelima!

- Moja dužnost kao ministra unutraÅ¡njih poslova je da obavijestim nadležne državne organe o sumnji da su na sjednici Vlade izvrÅ¡ena krivična djela, ne nžnea način da je, prekoračenjem granica svojih ovlaÅ¡ćenja, Vlada izabrala Aleksandra Radovića za vrÅ¡ioca dužnosti direktora Uprave policije - razočarani ministar unutraÅ¡njih poslova Danilo Å aranović poručio je da će obavijestiti nadležne da su na sjednici Vlade izvrÅ¡ena krivična djela.

Vlada je na prijedlog predsjednika Vlade, grubim gaženjem zakona, preuzimanjem ovlaÅ¡ćenja ministra unutraÅ¡njih poslova i prekoračenjem svojih ovlaÅ¡ćenja izglasala da Aleksandar Radović bude protivpravno postavljen za v.d. direktora Uprave policije. Kao ministar unutraÅ¡njih poslova razočaran sam da nakon tri decenije progona i autokratije dio ove Vlade učini ovakav brutalan presedan", naveo je Å aranović u obraćanju dostavljenom medijima.
- Ponosan sam Å¡to sam na sjednici Vlade učinio sve da zaÅ¡titim integritet organa koji predstavljam i upozorim sve članove Vlade da ne ulaze u zonu krivične odgovornosti.
- Moj pravni tim će preduzeti sve neophodne radnje radi zaÅ¡tite zakonitosti i ustavnosti, vladavine prava i bezbjednosti naÅ¡e zemlje - dodao je Å aranović.




Posjeta : 54