1
Predsjednik DPS Danijel ŽivkoviƦ
VraneÅ” pokazuje lice - parlamentarne veƦine!

- Aktuelni predsjednik opÅ”tine Pljevlja, Dario VraneÅ”, prava je slika aktuelne parlamentarne veƦine i svega Å”to se deÅ”ava u Crnoj Gori od promjene vlasti 30. avgusta do danas.
Primitivizam i nacionalistiĆØka politika koja ruÅ”i graĆ°anski karakter Pljevalja i Crne Gore sada su veƦ konstanta u politiĆØkom životu naÅ”e države. Dario VraneÅ” samo neskriveno pokazuje pravo lice ove parlamentarne veƦine i namjerno zabija prst u oko PES, Demokratama i URA, pokazujuƦi na taj naĆØin da su zapravo Nova srpska demokratija i Andrija MandiƦ vlasnici ove veƦine i da su oni ti koji se pitaju u Crnoj Gori - konstatuje predsjednik DPS Danijel ŽivkoviƦ.

Ne treba ipak kriviti ni MandiƦa ni VraneÅ”a ni Novu srpsku demokratiju. Oni samo koriste kukaviĆØluk i odsustvo kiĆØme navodno graĆ°anskih partija koje pod maskom kritike DPS-a i bivÅ”e vlasti zapravo potiru državu Crnu Goru dok svoj mir kupuju namirivanjem funkcijama, privilegijama i sitnim liĆØnim i partijskim interesima.
Zbog toga odgovornost treba tražiti u URI i Demokratama ali prije svega u Pokretu Evropa sad. Jer ĆØak i Dritan AbazoviƦ, koji je nakon 30. avgusta omoguƦio prodor velikosrpskog nacionalizma i Å”ovinizma u Crnu Goru nikad nije dozvolio da Andrija MandiƦ bude predsjednik SkupÅ”tine Crne Gore. PES sa druge strane ne samo da je MandiƦu dao da vodi SkupÅ”tinu nego planira da Novu srpsku demokratiju i Demokratsku narodnu partiju uvede u Vladu dok jedan od poslanika ove partije razdragano komentariÅ”e kako parlamentarna veƦina funkcioniÅ”e besprekorno.
SreƦno vam bilo.
Demokratska partija socijalista Ʀe nastaviti borbu koja je zasnovana na principima i vrijednostima a koja znaĆØi odbranu graĆ°anske Crne Gore i multikonfesionalnog sklada. To su vrijednosti od kojih nikada neƦemo odustati i koje Ʀemo braniti svim sredstvima ukoliko bude bilo potrebno. A vi samo nastavite da služite VraneÅ”u, KovaĆØeviƦu, MandiƦuā€¦ OĆØigledno za bolje nijeste.




Posjeta : 67