0
Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore
Prosinečki selektor „sokola“!

Hrvatski stručnjak Robert Prosinečki novi je selektor fudbalske "A" reprezentacije Crne Gore - imenovao ga je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore.
Prosinečki će u nedjelju, 4. februara potpisati ugovor, nakon čega će biti predstavljen na konferenciji za novinare.

Nakon blistave igračke karijere hrvatski stručnjak 2006. godine, kao pomoćnik Slavenu Biliću u reprezentaciji Hrvatske, započinje trenersku tokom koje je vodio Crvenu zvezdu, Kajzeri, Azerbejdžan, Bosnu i Hercegovinu, Denizli, Olimpiju i Rudeš.
Hrvatski trener debitovaće na klupi „sokola“ u prijateljskom meču sa selekcijom Bjelorusije, koji će se odigrati 21. marta 2024. godine u Antaliji. Prethodno, već sljedeće sedmice, Prosinečki će prisustvovati žrijebu grupa UEFA Lige nacija i saznati ko su protivnici „sokola“ u ligi B ovogodišnjeg izdanja najmlađeg takmičenja za nacionalne timove.
zvršni odbor je na današnjoj sjednici donio odluku o finansijskoj pomoći OFK „Petrovac“ za potrebe zamjene stolica na stadionu „Mitar Mićo Goliš“. Prihvaćena je i molba FK „Strari aerodrom“ za finansijsku pomoć u nabavci i postavljanju osvjetljenja na terenu ovog kluba na kojem su završeni svi pripremni radovi.
Posjeta : 60