2
Kompanija M:tel i u 2024. biće partner Košarkaškog saveza Crne Gore
Nastavili deceniju - zlatnog prijateljstva!

- Izuzetno sam ponosna što će prvi ugovor, koji potpisujem kao predsjednica, biti baš sa našim tradicionalnim partnerom. Teško je pronaći dovoljno pravih riječi kako bih se zahvalila kompaniji MTEL na pomoći koju nesebično pruža crnogorskoj košarci sve ove godine. Ulažući u košarku, ne ulaže se samo u naše reprezentativne timove već i u ljepšu budućnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment našeg društva koji zaslužuje posebno podršku - ukazala je predsjednica Košarkaškog saveza Jelena Dubljević, koja je danas sa izvršnim direktorom M:tel-a Zoranom Milovanovićem potpisala novi jednogodišnji ugovor i na taj nalin saradnja od 2013. biće nastavljena i naredne godine.

- Ulažući u košarku, ne ulaže se samo u naše reprezentativne timove već i u ljepšu budućnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment našeg društva koji zaslužuje posebno podršku“, kazala je Dubljević i dodala:
- „M:tel je divan primjer kako se može funkcionisati uspješno, ali i društveno odgovorno, podržavajući prave stvari i učestvovati u stvaranju kvalitetnih ljudi koji predstavljaju na najljepši način Crnu Goru.
Prva predsjednica KSCG poželjela je i da kompanija M:tel bude među najboljima na svijetu u svojoj oblasti, poput crnogorskih košarkašica i košarkaša koji su na visokom nivou igrali i u 2023.
- Veoma smo svjesni uticaja sporta u današnjem društvu i veliko nam je zadovoljstvo što Košarkaški savez pokazuje izuzetne rezultate i uspjehe, tako što je muška reprezentacija na visokom 11. mjestu u svijetu, a ženska na sedmom u Evropi. To su, stvarno, zavidni rezultati. Ponosni smo što će znak M:tel-a i dalje biti na dresovima naših košarkaša, i sigurno da će im značiti da znaju da na svakoj utakmici imaju iskrene prijatelje“, istakao je Milovanović i poželio uspjehe svim selekcijama i u 2024. - poručio je Izvršni direktor kompanije M:tel Zoran Milovanović da je veliko zadovoljstvo što su duže od deceniju partneri naše kuće košarke.




Posjeta : 176