2
Kompanija M:tel i u 2024. biƦe partner KoÅ”arkaÅ”kog saveza Crne Gore
Nastavili deceniju - zlatnog prijateljstva!

- Izuzetno sam ponosna Å”to Ʀe prvi ugovor, koji potpisujem kao predsjednica, biti baÅ” sa naÅ”im tradicionalnim partnerom. TeÅ”ko je pronaƦi dovoljno pravih rijeĆØi kako bih se zahvalila kompaniji MTEL na pomoƦi koju nesebiĆØno pruža crnogorskoj koÅ”arci sve ove godine. UlažuƦi u koÅ”arku, ne ulaže se samo u naÅ”e reprezentativne timove veƦ i u ljepÅ”u buduƦnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment naÅ”eg druÅ”tva koji zaslužuje posebno podrÅ”ku - ukazala je predsjednica KoÅ”arkaÅ”kog saveza Jelena DubljeviƦ, koja je danas sa izvrÅ”nim direktorom M:tel-a Zoranom MilovanoviƦem potpisala novi jednogodiÅ”nji ugovor i na taj nalin saradnja od 2013. biƦe nastavljena i naredne godine.

- UlažuƦi u koÅ”arku, ne ulaže se samo u naÅ”e reprezentativne timove veƦ i u ljepÅ”u buduƦnost i zdraviju naciju. Zato iskreno vjerujem da je sport segment naÅ”eg druÅ”tva koji zaslužuje posebno podrÅ”kuā€œ, kazala je DubljeviƦ i dodala:
- ā€žM:tel je divan primjer kako se može funkcionisati uspjeÅ”no, ali i druÅ”tveno odgovorno, podržavajuƦi prave stvari i uĆØestvovati u stvaranju kvalitetnih ljudi koji predstavljaju na najljepÅ”i naĆØin Crnu Goru.
Prva predsjednica KSCG poželjela je i da kompanija M:tel bude meĆ°u najboljima na svijetu u svojoj oblasti, poput crnogorskih koÅ”arkaÅ”ica i koÅ”arkaÅ”a koji su na visokom nivou igrali i u 2023.
- Veoma smo svjesni uticaja sporta u danaÅ”njem druÅ”tvu i veliko nam je zadovoljstvo Å”to KoÅ”arkaÅ”ki savez pokazuje izuzetne rezultate i uspjehe, tako Å”to je muÅ”ka reprezentacija na visokom 11. mjestu u svijetu, a ženska na sedmom u Evropi. To su, stvarno, zavidni rezultati. Ponosni smo Å”to Ʀe znak M:tel-a i dalje biti na dresovima naÅ”ih koÅ”arkaÅ”a, i sigurno da Ʀe im znaĆØiti da znaju da na svakoj utakmici imaju iskrene prijateljeā€œ, istakao je MilovanoviƦ i poželio uspjehe svim selekcijama i u 2024. - poruĆØio je IzvrÅ”ni direktor kompanije M:tel Zoran MilovanoviƦ da je veliko zadovoljstvo Å”to su duže od deceniju partneri naÅ”e kuƦe koÅ”arke.




Posjeta : 262