2
Vasilije Adžić, ju oktobru, u izboru britanskog "Gardijana" uvršten među najveće talente na svetu rođene 2006., prelazi u Italiju
"Juve" nudi - više od "Atalante"

    Najveći talenat crnogorskog fudbala Vasilije Adžić (17) uskoro bi mogao da pređe u Juventus, saznale su "Vijesti". Biser Budućnosti iz Podgorice već nedeljama se dovodi u vezu sa italijanskim klubom Bolonja, ali prema poslednjim informacijama, najveći klub na Apeninima mogao bi da se aktivira i da dovede perspektivnog Nikšićanina.

- S obzirom na to da je već bilo najavljivano da će Bolonja platiti 5,5 miliona evra za ofanzivnog vezistu mlade reprezentacije Crne Gore, sada stižu informacije da će za Adžića Juventus platiti još više. Izvori “Vijesti” sa Apenina otkrivaju, da bi ponuda Juvea bila još unosnija - i za klub i za fudbalera - navedeno je.
Vasilije Adžić je u oktobru ove godine u izboru britanskog "Gardijana" uvršten među najveće talente na svetu rođene 2006. godine. On je ponikao u Budućnosti, sa kojom je potpisao stipendijski ugovor 2022. godine. Nedavno je priznaop da navija za Crvenu zvezdu, ali da ne bi prešao u redove beogradskih "večitih" rivala.
Posjeta : 19