0
selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, objavio je spisak igrača, koji će na pripreme za EP otputovati u Utreht
Poslije dvije godine - vratio se :Brguljan!

Nakon dvije godine i Olimpijskih igara u Tokiju vratio Draško Brguljan u naciionalni tim - Vladimir Gojković, selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, objavio je spisak igrača, koji će 10. decembra otputovati u Utreht, na sedmodnevne pripreme sa selekcijom Holandije, čime će zvanično početi i pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se od 4. do 16. januara održava u Hrvatskoj.

Poslije sedmodnevnih treninga u Utrehtu, reprezentacija Crne Gore će od 19. do 21. decembra, učestvovati na turniru Četiri nacije u Kaljariju, gdje će odigrati kontrolne mečeve protiv Italije, Francuske i Australije.
Tokom pripremnog perioda, planirano je da naša selekcija trenira i u Podgorici (25. - 27. decembar), Kotoru (28. - 30. decembar) i Herceg Novom (1. i 2. januar).
Crna Gora će u prvoj fazi Evropskog prvenstva igrati u Dubrovniku u grupi sa Francuskom (4. januar), Španijom (6. januar) i Hrvatskom (8. januar).
Prve dvije selekcije idu direktno u četvrtfinale, dok trećeplasirane i četvrtoplasirane očekuje razigravanje za plasman među osam najboljih.

"Ajkule"


Na spisku su Dejan Lazović, Petar Tešanović, Darko Đurović, Draško Brguljan, Stefan Vidović, Bogdan Đurđić, Vlado Popadić, Vladan Spaić, Kanstantin Averka, Aleksa Ukropina, Dušan Banićević, Đuro Radović, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Martin Gardašević, Miroslav Perković, Vasilije Radović, Jovan Vujović, Marko Mršić i Danilo Radović.
Posjeta : 75