1
Peticiju za hitne vanredne parlementarne izbore potpisalo je preko 10.000 građanki i građana
U četvrtak glasnije - Crna Gora više ne ćuti!

- Peticiju za hitne vanredne parlementarne izbore potpisalo je preko 10.000 građanki i građana "što predstavlja dokaz o ispravnosti puta za borbu i očuvanje naše države Crne Gore - naglašavaju iz pokreta "Ima nas" i pozivaju:
- Crna Gora više ne ćuti! Pridružite nam se da svi zajedno izvojevamo odlučujuću pobjedu za modernu, građansku, emancipatorsku, evropsku Crnu Goru u borbi sa ovom pošasti u kojoj se nalazi i da u četvrtak u 17 sa platoa Skupštine Crne Gore pošaljemo gromoglasnu poruku.

- Crna Gora se od momenta dolaska “oslobilaca” nalazi u dubokoj političkoj, insitucionalnoj, finansijskoj, ekonomskoj, bezbjednosnoj, zdravstvenoj krizi i jedini izlaz iz ove blokade jeste raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora kako bi Crna Gora što prije dobila državno odgovornu Vladu koja će štiti interese države i raditi u korist građana. Kao što smo i na prošlom protestu najavili naše zahtjeve od njih ne odustajemo. Za dobrobit cijele države Crne Gore, njenih građanki i građana, deblokade rada institucija, prosperiteta i sustizanja evropskog standarda života u Crnoj Gori, potrebno je što prije izaći na izbore, povući sramne izmjena Zakona o Predsjedniku koje predstavljaju svojevrsni ustavni puč i deblokada Ustavnog suda - navode iz pokreta "Ima nas".




Posjeta : 216