0
Predsjednica Asocijacije dijaspore Crne Gore Vera Kirović
Crnogorski narod sačuvaće - državno dostojanstvo !

    -Crnogorski narod zaslužuje da joj državna uprava bude prilagođena društvenim potrebama, a ne vjerski i politički podobnim ministrima Iipolitičarima !
Crnogorski narod je čuvao i do sad i sačuvaće i u buduće vlastito i državno dostojanstvo !
IMA NAS! - zaključuje predsjednica Asocijacije dijaspore Crne Gore Vera Kirović.

DUPLIM OGRADAMA ,BORBENIM KOLIMA I KORDONIMA POLICIJE SE BRANI PREDIZBORNA OBEĆANA DEMOKRATIJA ?
OD KOGA ?
OD CRNOGORSKIH NARODA KOJI PJEVAJU CRNOGORSKU HIMNU I S PONOSOM ISTIČU CRNOGORSKU ZASTAVU ????
ČAST i POŠTOVANJE JE ONO ŠTO SE MORA ZASLUŽITI GOSPODO U ZAKONODAVNOJ I IZVRŠNOJ VLASTI !

Ne postoji ni jedan kompromis napravljen do sada zarad „viših interesa“ i obećane predizborne demokratije , koji može opravdati neustavno i antidržavno ponašanje poslanika u crnogorskoj narodnoj Skupštini. Ne postoji ni jedan razlog za duplim ogradama , borbenim kolima i kordonima policije ispred NARODNE SKUPŠTINE CRNE GORE, sa tim se ne ide u racionalno razvijeni svijet demokratskog, socijalnog i ekonomskog napretka,jer na drugoj strani imate dostojanstveni crnogorski narod koji ističe državna crnogorska obilježja i s ponosom pjeva himnu svojoj državi uz iskazane zahtjeve zaustavljanja protivu Ustavnog djelovanja svih vas koji sjedite u Skupštinskim klupama . Sinoćno okupljanje u Podgorici umnom i dobronamjernom dovoljan pokazatelj neprihvatanja aktuelnog stanja u državi od strane crnogorskih naroda koji traže otklon od sve žešćih nametanja apsurdnih vrijednosti srednjovjekovlja , koju Crnu Goru vraćaju u prošla vremena potpadanja i pripadanja , nacionalnog samoodricanja sličnih onim iz 1918. i 1989. godine. Mnogo puta do sada crnogorskom narodu nijesu trebale ni političke partije , ni lideri bilo koje od njih da bi javno iskazali indetitetsku povezanost, pripadnost i državnu lojalnost Crnoj Gori . Uvijek dostojanstveno pokazujemo da smo većina u Crnoj Gori koja zna živjeti sa drugima , poštovati svaku različitost čuvajući vlastitu prepoznatljivost......koja neće pokleknuti pred dvoumnom sviješću i moralom današnjih generacija posrbica , antisuverenista, sveto-savskih svještenika i zagovornika klero-fašističkih ideologija koji Crnu Goru vide u „sve Srpskom svetu“ u kojem će biti uništene temeljne vrijednosti savremene i suverene Crne Gore.
I da ne bih zaboravila, pošto su se botovi i preletači raspisali od sinoć, DPS nije Crna Gora i svaki njegov član koji se ogriješio o zakon ili nacionalne interese treba da bude zakonito sankcionisan i udaljen iz javnog /političkog života Crne Gore . Zar na isti način ne treba postupiti sa svima ako ih je bilo u smutnim rabotama šverca I raznih nepočinstava koje su rađene na štetu Budžeta Crne Gore , bez obzira da li su danas pozicija ili opozicija, bez obzira koje su njihove političke, vjerske inacionalne pripadnosti ? Vladavina prava i pravde ne podrazumijeva selektivan pristup i sprovođenje istog , samim tim , sramotno je poistovjećivati crnogorska građanska , patriotska okupljanja sa borbom za opstanak DPS ili povratak na vlast i očuvanje “stanova, kamiona, aviona i miliona” inkriminisanih pojedinaca koji se povezuju sa tom političkom partijom , jer oni nijesu Crna Gora , jer oni nijesu njen prezent niti čestitog crnogorskog naroda . A nijeste ni vi gospodo iz vlasti jer sa gumenim mecima, dimnim bombama ,suzavcima ,pendrecima sprovodite nad Crnogorcima obećanu predizbornu demokratiju i svoje protivu Ustavno djelovanje štitite borbenim vozilima , duplim ogradama i kordonima “narodne” milicije !
Crna Gora i crnogorski narodi neće dozvoliti i neće biti kolateralna šteta političkih partija i njihovih elita , koje su reforme u svojim redovima ODAVNO trebale da sprovedu i zaustave anticrnogorsko djelovanje u svojim redovima i u Crnoj Gori !!!!
Crnogorski narod zaslužuje da joj državna uprava bude prilagođena društvenim potrebama, a ne vjerski i politički podobnim ministrima Iipolitičarima !
Crnogorski narod je čuvao i do sad i sačuvaće i u buduće vlastito i državno dostojanstvo !
IMA NAS !
Vera Kirovic
predsjednica Asocijacije dijaspore CG




Posjeta : 203