0
Predrag Vušurović, građanski aktivista, pred večerašnji protest poručuje
Ni pred kime na koljena - nikad ruke u vis!

          - Građanski prkosno, hladne glave i vrela srca, evropski gospodstveno i crnogorski inatno, niđe i nizašta drugo do na branik Domovine i njenog Ustava!
Do parlamentarnih izbora, pa ko šta ponese i zasluži! Niti puzimo, niti to namjeravamo učiti! Još manje ćemo dopustiti planirani, puzajući puč!
Ni pred kime na koljena i nikad ruke u vis! - poručio je pred večerašnji protest Predrag Vušurović:

Dragi građani, dragi prijatelji!


Građanskoj Crnoj Gori je dogorelo do nokata i krajnje granice trpljenja!
Odgovorili smo, nakon pune dvije godine bunta iznova i prošle srijede. Tad smo na poziv svojega Cetinja upalili luču protesta! Da iznova razgrne mrak klerofašizma, sram udvorištva i služenja tuđim interesima!
Odgovorili smo svima na pitanje: Koga to ova zemlja ima da zaštiti njen građanski, multinacionalni i antifašistički karakter i Ustavno uređenje!
I to jasno i gromko, belvederski jednoglasno - od danas još gromkije – Crna Gora ima nas!
Odgovorili smo i Terazijama i Kremlju, i prijateljima koji još žmure i onima koji to nijesu... Koliko nas je! Ima nas! I biće još više, jer neprijatelji crnogorske nezavisnosti predano rade na našoj, odavno prizivanoj slozi! Hvala im!
Zato je i od večeras i mora biti najedno i zajedno sve što Crnom Gorom i njenim imenom, čašću, pravom i slobodom diše!
Građanski prkosno, hladne glave i vrela srca, evropski gospodstveno i crnogorski inatno, niđe i nizašta drugo do na branik Domovine i njenog Ustava!
Do parlamentarnih izbora, pa ko šta ponese i zasluži! Niti puzimo, niti to namjeravamo učiti! Još manje ćemo dopustiti planirani, puzajući puč!
Ni pred kime na koljena i nikad ruke u vis!
Posjeta : 11