0
DPS zahtijeva reakciju države u Šavniku
Nadležni da zaustave - anarhiju i haos!

    - Ova bahata lica kontinuiranim vršenjem niza krivičnih djela nastavljaju sa cirkusom koji se pretvorio u lakrdiju kojom je izborni proces u našoj opštini totalno obesmišljen, a čime se i ogolila činjenica da nadležne državne institucije ne funkcionišu. Ovom prilikom upućujemo još jedan apel svim činiocima državne vlasti i nadležnim organima da zakonito djeluju i reaguju kako bi se ovakva anarhija i haos konačno prekinuli -

Uzaludni su bili napori naše partije, kao i brojni pozivi koje smo uputili nadležnim državnim organima da se uključe i u domenu svojih ingerencija omoguće nesmetano glasanje na ponovljenim izborima na tri glasačka mjesta u Šavniku, saopšteno je iz OO DPS Šavnik.
Kako navode, članovi biračkih odbora iz redova DF i danas, upotrebom fizičke sile sprječavali su birače sa pravom glasa da slobodno izraze svoju volju i iskoriste biračko pravo.
- Time ova bahata lica kontinuiranim vršenjem niza krivičnih djela nastavljaju sa cirkusom koji se pretvorio u lakrdiju kojom je izborni proces u našoj opštini totalno obesmišljen, a čime se i ogolila činjenica da nadležne državne institucije ne funkcionišu. Ovom prilikom upućujemo još jedan apel svim činiocima državne vlasti i nadležnim organima da zakonito djeluju i reaguju kako bi se ovakva anarhija i haos konačno prekinuli”, zaključuju u saopštenju.




Posjeta : 225