1
"Pet minuta" poslije pobjede nad Kosovom 29:20 u 1. kolu kvalifikacija za EP 2024
Presudila - timska igra!

    - Pripremili smo se dobro, dali maksimum i igrali kao kolektiv u svakom trenutku. Samo ovakvom igrom možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Atmosfera u sali i na ovoj i na utakmici sa Grčkom je bila nevjerovatna, hvala svima koji nas podržavaju. Sada nas čeka teška utakmica sa BiH, koja ima iskusne igrače, fizički jake, a slaviće tim koji bude više želio pobjedu - naglasio je Radojica Čepić, bek rukometne reprezentacije Crne Gore poslije večerašnje pobjede nad Kosovom 29:20 u 1. kolu kvalifikacija za EP 2024.

- Hvala publici koja nas je još jednom sjajno dočekala. Atmosfera je bila veličanstvena, ovo su događaji koje ćemo da nosimo i radosno se podsjećamo do sljedeće prilike. Hvala i igračima su koji fenomenalno pristupili meču i odradili sve zadatke. Imali smo mali pad tokom 1. poluvremenu, ali smo se bro vratili. Jako veliki respekt gajimo prema reprezentaciji Kosova, radi na pravi način, a ovako ubjedljiva pobjeda je rezultat našeg pristupa, jer smo meč shvatili kao da igramo sa Francuskom - istakao je selektor "lavova" Zoran Roganović.
- Igrali smo dobro u prvih pet-šest minuta u odbrani, jako napadali, stvorili dobre šanse, ali kasnije kao da smo se malo uplašili čuvenog golmana Simića. Imali smo crne minute u napadu, primili lake golove iz kontri, a odbrana nije bila loša - ukazao je selektor Kosova Bujar Ćerimi.
Posjeta : 34