1
U 2. kolu grupe "B" Lige šampiona za rukometašice "Budućnost Bemax" - "Esbjerg" 23:28 {11:16)
Namučile favorita - potvrdille kvalitet!

       Iako su dobro parirale favorizovanom protivniku, naročito u drugom poluvremenu, „plave“ su doživjele prvi poraz, ali su nakon pobjede protiv Kastamonua na startu, ponovo potvrdile da imaju kvalitet da dođu do osmine finala elitnog takmičenja, što je primarni cilj ove sezone - u 2. kolu grupe "B" Lige šampiona za rukometašice "Budućnost Bemax" - "Esbjerg" 23:28{11:16).
Raičevićeva je bila najefikasnija u dmaćem timu sa šest golova, Ivana Godeč je postigla četiri, a Nina Bulatović, Katarina Džaferović i Ivona Pavićević po tri. Armel Atingre upisala je 10 odbrana, uključujući i dva sedmerca.
Heni Ela Rejstad sa 10 golova predvodila je "Esbjerg" do pobjede.

   - Ne mogu da budem srećna poslije poraza, ali mogu zbog činjenice da su se djevojke borile svih 60 minuta. Borba je naročito bila na visokom nivou u drugom poluvremenu, uspjeli smo da dođemo do izjednačenja, ali ponovo smo tada, izgubili nekoliko lopti i promašili nekoliko važnih šuteva. To je bio najveći problem, jer kada smo dolazili do priključka, nijesmo koristili dobre situacije i primali smo lake golove. Srećna sam kada uporedim naša izdanja protiv Esbjerga prošle i ove sezone, ali moramo da radimo na tome da budemo bolji u narednom meču - istakla je trener "Budućnosti Bemax" Bojana Popović.
Posjeta : 11