1
Press konferencija U 19 vaterpolo reprezentacije Crne Gore, povodom početka Evropskog prvenstva
Uz pomoć sa tribina - sanjaju medalju!

- Za ove mlade momke je velika stvar što igraju pred domaćom publikom, nema baš mnogo generacija priliku za tako nešto. To nam je sigurno veliki motiv da odigramo najbolje što možemo, da izvučemo maksimum i da se nadamo i sanjamo polufinale - istakao je na press konferenciji Milan Ćirović, selektor U 19 vaterpolo reprezentacije Crne Gore, povodom početka Evropskog prvenstva, koje će se od 18. do 25. septembra održati u Podgorici.

- Mislim da imamo ekipu koja može na kvalitetan način da predstavi crnogorski vaterpolo i koja ima šansu da se bori za medalju, što bi bio veliki uspjeh - rekao je Đuro Marić, predsjednik VPSCG.
Juniorsku selekciju Crne Gore na šampionatu će predvoditi mladići koji su ovog ljeta igrali za najbolji tim na evropskom i svjetskom prvenstvu – Vasilije Radović, Marko Mršić i Jovan Vujović.
- Sigurno je da su potrošeni i da su umorni, ali oni su pravi sportisti i pravi lavovi. Željeli su da igraju, da budu uz momke koji su ih čekali cijelo ljeto. Znam da će kada dođu utakmice zaboraviti na umor i sto posto spremni za sve izazove - kazao je Ćirović.
Posjeta : 13