0
U Nikšiću uhapšena jedna osoba
Otkrivena parcela - sa zasadom marihuane!

    Službenici Uprave policije su u Nikšiću, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pronašli parcelu sa zasadom marihuane. Jedan osoba je lišena slobode.
Nikšićka policija je, juče, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres kuće i drugih prostorije koje koristi Z.G. (53) iz Nikšića.

Prilikom pretresa u dvorištu kuće je pronađena parcela sa zasadom 43 stabljike marihuane visine od 0.2cm do 1.6m. Takođe, pretresom je pronađeno i oko 350 grama marihuane, tri čašiće metadona, sjemenke marihune i vaga za precizno mjerenje.
O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.G. liši slobode zbog sumnje da je izvšio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.
Policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su tokom jula i za sedam dana avgusta, aktivnostima na suzbijanju zloupotrebe narkotika, procesuirali 12 osoba zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.
Posjeta : 224